Всі категорії
Додати товар

Миски "барбі" для кота на підставці

680 грн
Опис

Зробіть харчування Вашого котика ще більш приємним та комфортним, обираючи годівницю в рожевому кольорі – це не просто функціональний аксесуар, але й стильний предмет, що додасть радість та гармонію у їхнє щоденне харчування.

Годівниця “Барбі” для кота має яскравий і стильний дизайн, який буде цікавим для любителів моди. Вона додасть будь-якому інтер'єру нотки яскравості та позитиву.

Особливості кормушки для кота:

• Комфорт та здоров'я: миски на підставці забезпечують вашим котикам правильну поставу та максимальний комфорт під час їжі і пиття. Невеликий кут нахилу підставки дозволяє їм їсти та пити в природному для них положенні та запобігти перенапруженню шийних м'язів, що підтримує загальне здоров'я тварин.

• Натуральна краса та екологічність: Кожна підставка виготовлена вручну з масиву дерева, має природну красу, гладеньку та дуже приємну на дотик поверхню. Вологостійке покриття (Німеччина) є екологічним та безпечним, оскільки також використовується при виробництві товарів і іграшок для дітей (європейські норми безпеки EN-71.3). Завдяки своєму стилю вони підійдуть до будь-якого інтер'єру і додадуть особливий шарм вашому простору.

• Практичність та Довговічність :

Мисочки виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі (Німеччина). Вони безпечні для здоров'я ваших котиків та довговічні. Їх легко мити, вони не вбирають запахи, що забезпечує максимальну чистоту.

Підставка для мисок легка у догляді, для цього достатньо лише протерти її вологою губкою. Завдяки оснащенню силіконовими стоперами, що надійно фіксують її на підлозі, вона не буде зміщуватись, а ваша підлога буде захищеною від пошкоджень.

Розміри: 22x18x7 см, миски об'ємом 0,2 л, діаметром 11 см.

Колір: рожевий

Миски на підставці з натурального дерева в стилі "Барбі" - це функціональний та стильний атрибут ваших котиків. Напишіть по всім питанням вже сьогодні та замовте для них місце для їжі, яке вони обожнюватимуть, адже вони точно на це заслуговують!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?