Всі категорії
Додати товар

Миски для собак / кота на іменній підставці

1200 грн
Опис

Ви шукаєте не просто годівницю, а справжнє місце для гастрономічних насолод Ваших вірних друзів?

Ми маємо для Вас ідеальне рішення у вигляді годівниць для собак та котів, виготовлених вручну з найвищою увагою до деталей.

Розмір (ДхШхВ): 52x16x10 см, три миски 0,45 л діаметром 13 см . Підходить для котиків, цуценят, маленьких та середніх собак.

Кольори: дуб золотий, дуб античний, горіх американський, білий, венге, сірий, графіт.

Що Ви отримуєте?

• Вишукана годівниця з натурального дерева. Це особливий шарм та надійність. .

Кожна підставка виготовлена вручну з масиву дерева та має природну красу, гладеньку та дуже приємну на дотик поверхню.
Вологостійке покриття (Німеччина) є екологічним та безпечним, оскільки також використовується при виробництві товарів і іграшок для дітей (європейські норми безпеки EN-71.3). А краса деревини і вдумливий дизайн додають елегантності вашій кухні.

• Кут нахилу для натурального харчування! Забезпечте вашого улюбленця комфортним харчуванням у природному положенні тіла завдяки нашим годівницям з кутом нахилу, що запобігає перенапруженню шийних м'язів і відповіднор підтримує загальне здоров'я тварин.

• Елегантні миски ! Кожна годівниця оснащена мисками з високоякісної нержавіючої сталі (Німеччина), які легкі у догляді та гарантують безпечне харчування для вашого улюбленця.

• Індивідуальний дизайн за бажанням! Додайте особливий акцент іменем Вашого чотирилапого! Наші годівниці можуть бути персоналізовані БЕЗКОШТОВНО. Нехай він відчує себе особливою зіркою!

.• Ідеальний Подарунок. Зробіть свого улюбленця щасливим і подаруйте йому не просто годівницю, а власний гастрономічний куточок. Ви отримаєте не лише унікальний виріб, але й велику порцію щасливих моментів разом з вашим пухнастиком.

Нехай кожен обід Вашого вірного друга стає для нього справжнім святом ! Замовте вже зараз та подаруйте Вашому улюбленцеві незабутні емоції та радість, які залишаться в його серці назавжди!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?