Всі категорії
Додати товар

М'яка силіконова щітка із резервуаром для миття тварин.

85 грн
Опис

Тип продукту: Інструменти для грумінгу
Кілька примірників у наявності

Універсальна щітка з дозатором для рідкого мила, шампуню та інших рідких миючих засобів для догляду та гігієни за вашими домашніми вихованцями - незамінний пристрій для очищення від зайвої вовни та бруду з голови та тіла вашого улюбленця.

Щітка для собак призначена для чищення довгошерстих та короткошерстих порід. Мочалка для собак підійде і кішкам, волосяного покриву щурів хом'яків шиншил йорків пухнастих шпіців, британських котів та інших дрібних свійських тварин. Часник для собак і кішок сприяє циркуляції крові, зручний інструмент для догляду за великими, середніми і маленькими породами.

Щітку для миття лап можна зручно одягнути на руку і легким натисканням видавити потрібну кількість гігієнічного засобу для чищення або гелю душу. Завдяки швидкому висиханню не створюється вологе середовище, сприятливе для розмноження бактерій. Дуже проста в експлуатації, не викликає алергію, виготовлена із харчового силікону. М'які щетинки не травмують тварину. Дозволена стерилізація окропом або парою. Об'єм резервуару 80 мл. Компактний розмір дозволяє взяти її з собою на дачу, поїздку або подорож.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?