Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Годівниця для кішок і собак автоматична кормушка для кошек и соба

2400 грн
Опис

Тип продукту: Корм

Запланований час прийому їжі: , автоматична годівниця WOPET із таймером, щоб своєчасно подавати їжу, нехай ваш котячий друг буде ситим і здоровим, незалежно від того, перебуваєте ви вдома чи в дорозі, 1-6 прийомів їжі на день і до 8 порцій за один прийом їжі (15 г кожна порція). індивідуальне здорове харчування для ваших котів і маленьких собак.
Оновлена зручна функція: Використовуйте легкий для читання світлодіодний екран, щоб налаштувати графік годування вашої кішки. Будь ласка, зверніть увагу: щодо блокування від дітей на панелі дисплея, домашні тварини не можуть гратися або зіпсувати програмування, натикаючись на нього, домашні тварини не будуть натисніть кнопку, щоб самостійно вкрасти їжу. Режим енергозбереження, дизайн оптимізації низької потужності: якщо не торкатися жодної кнопки протягом 20 секунд, світлодіодний екран буде вимкнено, натисніть і утримуйте кнопку налаштування протягом 3 секунд, щоб розблокувати та продовжити операцію.
Диктофон 10S: натисніть і утримуйте кнопку запису протягом трьох секунд. Почувши звуковий сигнал, почніть запис. Після того, як відпустите кнопку, пролунають два звукові сигнали, запис завершено. Він відтворюватиметься при кожній видачі їжі. Коли домашні тварини почують ваш запис, вони побіжать до годівниці та насолодяться смачним частуванням.
Забезпечує свіжість – автоматична годівниця для кішок має вбудований змінний мішок із осушувачем і надійну кришку, що закручується, що не тільки зберігає їжу свіжою, але й запобігає доступу вашої тварини до збереженої їжі. Забезпечте комфортне життя своєму вихованцеві за допомогою нашої автоматичної годівниці!
Подвійне джерело живлення: годівниця для собак WOPET FT30 живиться від стіни та/або від акумулятора. У разі відключення електроенергії годівниця продовжуватиме працювати від 3 батарейок розміру D, щоб забезпечити нагодування вашої тварини (батарейки не входять у комплект поставки). Ваші дорогоцінні домашні тварини не пропустять свій графік годування! Дозатор корму для котів також є оснащений кнопкою ручного годування, щоб легко винагороджувати вашого вихованця. Знімний гігієнічний годівник можна мити в посудомийній машині та легко чистити.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
oleg2872516
oleg2872516
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?