Всі категорії
Додати товар

Стильна лежанка для собак / котів, ліжко з подарунком

1790 грн
Опис

Собакам і котикам, як і людям, потрібне місце, де вони могли би відокремитися від зовнішнього світу і відпочити. Це місце повинно бути комфортним і затишним, щоб улюбленці відчували себе в безпеці.

Необхідно підбирати лежанку так, щоб вона відповідала їх розміру і потребам та розмістити її в затишному тихому місці.

Наші стильні лежанки для тварин створять затишок та забезпечать здорове місце для сну. Розуміючи важливість збереження тепла в холодну пору року нами і були створені ці вишукані ліжечка.

Внутрішні розміри (ДхШхВ):

XS (45х35х13 см) - для котиків, цуценят та собак маленьких порід (Чихуахуа, Мальтійський болоньєз, Помераніан, Міні-йорк, Мопс , Ши-тцу, Дачсхунд, Бішон фрізе, Пекінес, Бостон-тер'єр ) - 1790 грн

S (50x40x13 см) – для невеликих собак та котиків (чихуахуа, міні-йорк, той-тер'єр, померанський шпіц та ін) - 1990 грн

M (65x45х13 см) – для собак 3-7 кг ( йорк, той-пудель, кроляча такса, мопс, джекрасел) та котів - 2390 грн

L (70x50x13 см) - для собак середнього розміру 7-12 кг (мопс, бігль, цверг-щнауцер, французький бульдог, пікінес, ши-тцу, пекінес ) - 2980 грн

XL (90x60x13 см) — для середніх собак до 20 кг (американський бультер'єр, боксер, англійський бульдог) — 3890 грн

Палітра кольорів: дуб золотий, дуб античний, білий, блакитний, бежевий, рожевий, м'ятний, лавандовий світло-сірий, сірий, графіт, коричневий, венге, чорний.

За бажанням позначення імені вашого улюбленця ( в подарунок!)

Що ви отримуєте:

• Комфорт. Натуральна деревина добре зберігає тепло. Наявні ніжки дозволяють не контактувати з холодною підлогою. Поверхня ліжка гладенька та дуже приємна на дотик.

• Безпечність та екологічність. Для безпеки Ваших тварин всі кріплення - приховані, кути зглажені, а ніжки з м'якою підкладкою не завдадуть шкоди підлозі. Вологостійке покриття (Німеччина) безпечне для тварин, оскільки застосовується при виробництві товарів і іграшок для дітей (європейські норми безпеки EN-71.3).

• Стильний дизайн та ексклюзивність: ліжечка для собак і котів ручної роботи підійдуть до будь-якого інтер'єру і додадуть особливий шарм вашому простору.

• Міцність і надійність: Ліжка для тварин виготовлені виключно з натурального дерева, вони довговічні, не бояться вологи і забезпечують найвищу міцність.

• Фірмовий логотип. Гарантія того, що ви отримуєте якісний оригінальний виріб майстерні “PetsEmotions”, виконаний з любов'ю.

• Круті подарунки ( обмежена кількість). Замовляючи зараз - отримайте разом з ліжком м'яку лежанку з бортиками і знімною подушкою. Вони виготовлені з найкращих матеріалів, що мають високу щільність, повітропроникність та водовідштовхувальні властивості.

Додатково отримайте зазначене ім'я улюбленця на ліжечку для того, щоб він відчував себе особливим ( для персоналізації необхідна передоплата 50%).

Забезпечте своїх улюбленців теплом і комфортом цієї зими! Напишіть нам вже зараз та придбайте стильну лежанку разом з подарунками!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?