Всі категорії
Додати товар

Лежанка для собак /кота. лежак для кота/собак

1680 грн
Опис

Подаруйте Вашим улюбленцям тепле і комфортне місце для відпочинку за допомогою наших дерев'яних ліжечок, які створять затишок та забезпечать здорове місце для сну. Ми розуміємо важливість збереження тепла в холодну пору року, тому саме для цього створили ці вишукані вироби.

Внутрішні розміри (ДхШхВ):

XS (45х35х13 см) - для котиків, цуценят та собак маленьких порід (Чихуахуа, Мальтійський болоньєз, Помераніан, Міні-йорк, Мопс , Ши-тцу, Дачсхунд, Бішон фрізе, Пекінес, Бостон-тер'єр ) - 1680 грн

S (50x40x13 см) – для невеликих собак та котиків (чихуахуа, міні-йорк, той-тер'єр, померанський шпіц та ін) - 1980 грн

M (65x45х13 см) – для собак 3-7 кг ( йорк, той-пудель, кроляча такса, мопс, джекрасел) та котів - 2290 грн

L (70x50x13 см) - для собак середнього розміру 7-12 кг (мопс, бігль, цверг-щнауцер, французький бульдог, пікінес, ши-тцу, пекінес ) - 2960 грн

XL (90x60x13 см) — для середніх собак до 20 кг (американський бультер'єр, боксер, англійський бульдог) — 3900 грн

Палітра кольорів: дуб золотий, дуб античний, білий, блакитний, бежевий, рожевий, м'ятний, лавандовий світло-сірий, сірий, графіт, коричневий, венге, чорний.

За бажанням нанесення імені вашого улюбленця ( в подарунок!)
Що ви отримуєте:

1. Міцність і надійність: Ліжка для тварин виготовлені виключно з натурального дерева, вони довговічні, не бояться вологи і забезпечують найвищу міцність. Срок служби складає не менше 10 років.

2. Комфорт. Натуральна деревина добре зберігає тепло. Наявні ніжки дозволяють не контактувати з холодною підлогою. Поверхня ліжка гладенька та дуже приємна на дотик.

3. Безпечність та екологічність. Для безпеки Ваших тварин всі кріплення - приховані, кути зглажені, а ніжки з м'якою підкладкою не завдадуть шкоди підлозі. Вологостійке покриття (Німеччина) безпечне для тварин, оскільки застосовується при виробництві товарів і іграшок для дітей (європейські норми безпеки EN-71.3).

4. Стильний дизайн та ексклюзиність: Наші ліжечка для собак і котів ручної роботи підійдуть до будь-якого інтер'єру і додадуть особливий шарм вашому простору.
5. Фірмовий логотип. Гарантія того, що ви отримуєте ор
игінальний виріб майстерні “PetsEmotions”.

6. Доступну ціну за велику цінність. Ліжечка відзначаються високою якістю та деталями, ретельною ручною роботою та увагою до кожного аспекту дизайну. Використання натурального дерева та матеріалів високої якості забезпечує максимальний комфорт та довговічність. Ваші домашні тварини заслуговують на найкраще, і ми пишаємося тим, що можемо надати це за доступну ціну.

7. Круті подарунки ( обмежена кількість). Замовляючи сьогодні — отримайте разом з ліжком м'яку лежанку з бортиками і знімною подушкою, виготовлені з найкращих матеріалів, що мають високу щільність, повітропроникність та водовідштовхувальні властивості, а також зазначене ім'я улюбленця на ліжечку для того, він відчував себе особливим ( для персоналізації необхідна передоплата 50%).

Замовте стильну лежанку з натурального дерева вже зараз та отримайте разом з нею ПОДАРУНКИ! Цим самим Ви забезпечите Вашим улюбленцям тепло і комфорт, адже вони точно на це заслуговують та обов'язково віддячать Вам своїм махаючим хвостом!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?