Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Дерев'яний будиночок rpet, лежак вігвам для собаки, кішки, кігтеточка

1764 грн
Опис

Будиночок та комфортний лежак RPET

Це стильний будиночок та комфортний лежак, в одному практичному вирішенні. Для котів і кішок люблячих сидіти в засідці, ховатися під час гри та сну. Він легко збирається та розбирається.

Ідеальне місце для вашого пухнастого улюбленця. Будиночок виконаний з дерева, з кігтечкою, усередині будиночка м'яка подушка. Неймовірно комфортний стильний лежак для собак та котів. Забезпечує вихованцю зручне місце для сну та відпочинку, при цьому незрівнянно виглядає в інтер'єрі.

Лежак для котів та собак Вігвам забезпечує повне почуття комфорту та безпеки.

Щоб зробити будинок комфортнішим для кота або собаки, просто зберіть зручне спальне місце RPET.

Домашні тварини такі милі, чому б не могли спати у доброму місці? Сплять майже 20 годин на добу, і вони заслуговують на гарні, зручні спальні місця. Ми розробили будиночок для котів і собак, призначений не тільки для краси, але і для їхньої природної схильності спати.
Він ніколи не вийде із моди. Деякі люди кажуть, що приємно спостерігати за тим, як наш коханий спокійно спить у своєму затишному гнізді.

Цей будиночок для кішок поставляється у розібраному вигляді. Зібрати його досить просто. Зібравши, ви отримаєте гарний вігвам для вашого улюбленця. Ці гарні будиночки виглядають як мінімум затишно!

Характеристики
Матеріал: дерево (Ясен)
Розміри: 43х40х40см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари