Всі категорії
Додати товар

Нашийники для собак domagiker з підсвіткою

457 грн -30% 320 грн
Опис

НЕМАЄ ІНСТРУКЦІЇ!

- 🐶🐶🐶РЕГУЛЬОВАНІ ОШЕЙНИКИ З ПІДСВІТКАМИ Й НАЙСТРОЮ РОЗМІР ДЛЯ ВСІХ: цей світлодіодний нашийник для собак виготовлений із прозорої, міцної та міцної світлопровідної трубки з ТПУ, яку легко розрізати на потрібний вам розмір відповідно до ший вашого собаки. розмір. Загальна довжина становить 27,5 дюйма (70 см), товщина 9 мм (ширина олівця No 2). Ідеально підходить для маленьких, середніх і великих собак, як-от спеніали, лабрадори, гончі, німецькі вівчарки, колі та інші.
- 🐶🐶🐶 ЛЕГКЕ ЗАРЯДЖАННЯ І ДОВКЕ ЗВІЧАННЯ. Наш світловідбивний наш наш наш наш нашийник для собак повністю заряджається за 2 години та може використовуватися впродовж 6-8 годин для швидкого світіння, 8-10 годин для повільного світіння і 2-3 годин для постійного світіння. світиться.
- 🐶🐶🐶ЯРКИЙ СВІТЛЯВСЯ ОШЕЙНИК ДЛЯ КОЛІРНИХ: завдяки цьому світлодіодному нашийнику для собак ваш собаку помітять у темряві та небрежні водії, що гарантує безпеку вашого малюка та допомагає вам легше знайти собак. Видимість наших нашийників для собак із підсвіткою становить приблизно 500 метрів (1640 футів) вночі за повністю зарядженого стану.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?