Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кошеня керл девон рекс 2міс рідкісний котенок корніш американськи

9000 грн
Опис

Стать тварини: Самець

Торг

Продам дуже рідкісне двомісячне (середина квітня) породисте виховане кошеня що підійде алергікам, та та страждаючим від кошачої шерсті.
Хлопчик з першого приплоду, від батьків породи Американський Керл, та Девон Рекс. Виросте середнього розміру, 2,5 - 3,5кг

При своєму благородному окрасі (Як у мф "Том і Джері") Має закручені на 120" вушка, при цьому це варіант породи, де добавлена наслідуюча мутація Девон Рекс, що проявляється у відсутності звичного шерстяного волоса, та наявності короткого підшерстка - пружинок. Цей ворс тоньший, коротший та міцніший. не ламається, не вітає у повітрі, та не залишається на речах. Його випадіння майже відсутнє. Має довгий рухливий хвіст, як у Сфінкса .
Кошеня вигодовується матір"ю, з 4 тижнів додатково на вологому преміум кормі для кошенят Royal canin та Яготинському молоці. Має гарний апетит, та намагається цупити у мамки курятину з рисом). Кошеня не хворіло, здоровся та розвиток без вад.
Легко привчився до кігтєточки та лотку без наповнювача, не панікує від води, та дозволяє себе купати.
Характер у хлопчика грайливий та лагідний. Не крикливий , не злопам"ятний, не лякливий. Любить ласку та сидіти на руках. Відзивається на "кіс-кіс" Інтерактивний, дивиться телевізор, якщо показивати природу. Грається з людиною зовсім без кігтів (кігті ще не разу не обрізали), не нападає та не взбирається на ноги з засідок. Вночі у темряві спить. Шкоди по квартирі не робить ніякої, як і мати. Чистюля.
Знаходиться у Києві, можна приїхати на знайомство.
П.С. Щеплення та паспорт в комплекті.

Стан: Ідеальний
Порода кота:
Девон-рекс
Продавець
andryay650872
andryay650872
Була