Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Продам цуценят англійського кокер-спанію

7000 грн
Опис

Порода: Коккер
Стать собаки: Кобель

Торг

Продам аліментного (щінка найкращого з помету обраного за стирання господарем кобелю) цуценя англійського кокер-спання рідкісного шоколадного забарвлення. Добродушніше живої іграшки для діток і віддану та працездатніше для полювання краще песика не знайти. Дружать із хатніми вихованцями кішками, хом'яками, папугами. Домашню птицю не чіпають, чого не можна сказати про дичину. Батьки з гарними фізичними та екстер'єрними даними, з мисливськими робочими якостями.З ідеальним прикусом і міцним дотиком. Цуценята крупненьки та здоров'я. У мене є право вибрати найкращого аліментного цуценяти за в'язання кобілем. Можуть скинути координати та фото людей, які купили у мене цуценят, щоб Ви переконалися в їхній якості.
Цуценята все в ташку. Він навіть плаває під водою й підранків діставав із товщі води. Можливе пересилання в будь-яке місто. Допоможу у вихованні та вирощуванні. Можу надати додатково і світлини, і відео цуценят, тата і мами, і фото в'язки з датою на знімку та в назві файлу.

Пишіть, телефонуйте, про ціну домовимося телефон і вайбер +38 (************** Ws://***********************************************************************

Стан: Ідеальний
Продавець

Схожі товари