Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір карток для фотозйомки першого року життя

249 грн
Опис

ДІЄ ЗНИЖКА -50% ДО 31.12

Картки для фотосесії першого року життя. Двосторонні. На відміну від стікерів, листівки- багаторазові. Ви можете зробити кілька знімків в різних ракурсах і локаціях. Коли у Вас збереться колекція фото, Ви побачите наочно, як зростає і змінюється Ваш малюк.

Ми знаємо наскільки цінні Вам ці кадри, тому даруємо Вам одноразову знижку 30% на будь-який розмір фотобука, яка буде діяти 13 місяців (!) Так-саме так довго.
Просто ми хочемо бути причетні до створення Вашої сімейної історії. Ми знаємо, що коли виросте Ваша дитина, вона буде дуже вдячна за те, що Ви зберегли ці кадри.

“ДІЛЮСЯ ІДЕЄЮ:
на останній сторінці фотобука напишіть послання Вашій дитині, розкажіть яким був цей рік для Вас. І про те, як сильно Ви її любите. У безкоштовному онлайн конструкторі нашого сайту mofy, можна ставити не тільки фото, але і текстові послання. Не дякуйте :) Я теж мама і зробила такий фотобук своїй доньці ... "

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- 12 місяців = 12 листівок
- А6 розмір (10х15 см)
- папір-картон
- російська мова

*БОНУС: сертифікат на знижку -30% на друк фотобука, адже такі чудові фото з історією першого року життя-просто зобов'язані бути надруковані!

Покваптеся. ТОВАР ЗАКІНЧУЄТЬСЯ!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні декількох товарів. Відправка в цей же день!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари