Всі категорії
Додати товар

Металошукач tianxun tx-850 tx850. новий. металошукач металошукач металошукач

2200 грн
Опис

Tianxun TX-850 металошукач: котушка еліпс, частота котушки 19.23 kHz.
Специфікація:
1. Живлення: 9V (6F22) (батарея типу "крона")
2. Робоча частота: 19.23 KHz
3. Струм споживання: режим: 20mA; Max: 130mA
4. Напруга роботи: 7.2-9V
5. Чутливість: US 25/50 Cent: 220mm
6. Режим індикації: LCD Mode, Sound Mode
7. Довжина: 25.2-34.25 inches
8. Розмір: 8.5" × 11"
9. Колір: Чорний

Металошукач Tianxun TX-850 є унікальним серед золотошукачів завдяки поєднанню високої чутливості до маленьких виробів із золота/срібла і універсальної функції пошуку різного типу виробів з металу.

Управління та функції металошукача добре пристосовані для пошуку як кольорових, так і чорних металів, включаючи високоточну систему балансування грунту, роздільний контроль посилення і порогу сигналу і унікальну систему контролю дискримінації металів. Ці функції роблять його відмінним детектором для полювання за реліквіями. У той час як металошукач Tianxun TX-850 є висококваліфікованим детектором для пошуку монет, його користувальницький інтерфейс і функції призначені для пошуку і інших цілей. Як мисливець за монетами, ви помітите, що TX-850 демонструє дещо меншу чутливість до монет з високою провідністю; це результат його особливої конструкції, яка підкреслює чутливість до маленьких металів з низькою провідністю, таким як вироби із золота.

Застосування:
Виявлення золота, пошук чорних металів і сплавів, застосування в археологічних розкопках, полювання за скарбами

Вага всього 1,2 кг, що не так втомлює тримати, так і переносити до місця пошуку куди приємніше. В комплект детектора входить 11-тидюймовая котушка DD, розроблена для пошуку монет і дрібних об'єктів з низькою провідністю, таких як золоті ланцюжки і маленькі самородки. TX-850, як і Fisher Gold Bug, може виявити, наприклад, монету СРСР 5 копійок на глибині 30 сантиметрів, що є дуууже хорошим результатом. Робоча частота приладу 19 кГц, є функція автоматичної і ручної установки балансу ґрунту. Детектор володіє високою чутливістю і швидким відгуком на дрібні цілі, пам'яттю на раніше зроблені налаштування.

Кращий металошукач для пошуку золота і монет, дрібних самородків, ювелірних виробів, реліквій стане справжньою знахідкою для шукача скарбів. Відмінно справляється з поставленим завданням навіть у сильномінералізованних грунтах, де найчастіше знаходять золото.

За рахунок чого TX-850 став кращим металошукачем для пошуку золота і монет?
Є послідовна цифрова дискримінація за винятком об'єктів від низько - до високопроводящих, що дозволяє виключити відсікання золота з пошуку
Баланс грунту. Самородне золото найбільш часто зустрічаються в грунтах з сильною мінералізацією. Працювати звичайним металошукачем тут досить складно, занадто багато хибних сигналів. Ручне і автоматичне відбудування від грунту дозволяє виключити такі сигнали і працювати навіть в найскладніших умовах. Індикатор мінералізації працює в 7 сегментах (GND PHASE).
Відстройка від електричних перешкод. Досвідчені шукачі знають, що мобільні телефони, лінії електропередач, що працюють поруч металодетектори випромінюють електричні перешкоди і заважають працювати. Відбудова допоможе ігнорувати перешкоди і дасть можливість продовжити роботу при сильному електромагнітному випромінюванні.
Звукова ідентифікація типу мети і глибини залягання. При виявленні предмету ви почуєте певний звук, за яким легко визначити тип знайденого металу і прийняти рішення про його викопуванні.
Легка вага детектора є безперечною перевагою в роботі. У спорядженому стані Фішер Голд Баг важить трохи більше кілограма.
Комплект постачання
Металошукач
Еліптична водонепроникна пошукова котушка DoubleD 11".
Пластикокий захист для котушки

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари