Всі категорії
Додати товар

Вінтажні штани сша 60-70их duck hunter frog skin 13 star button

2500 грн
Опис

Вінтажні американські штани на епоху 60-70-х років. у камуфляжі Duck Hunter (Frog Skin M1942).

Має сліди бруду та невеликого ремонту внизу штанини. Уважно вивчайте фото. Загалом у хорошому стані. Колір "не вигорілий". Кнопки в ідеальному стані, як і блискавка.

Великий розмір. Самі собою досить вільні.
Виміри: Довжина 108 см. Довжина внут. шва 71 см. Пояс 50 см.

У 1942 році морська піхота першими отримала камуфляж часів Другої світової війни, відомий як "жабина шкіра". Розроблено Норвеллом Гіллеспі, цивільним садівником, на замовлення збройних сил США. Візерунок "жабина шкіра" був першою спробою збройних сил США створити революційний колірний камуфляж. Назва "жаб'яча шкіра" була дана цьому малюнку через подібність, яку він має зі шкірою жаби, а також здатність зливатися з навколишнім середовищем і ховатися в ній.

Насамперед пов'язана з військами Корпусу морської піхоти США під час Другої світової війни на Тихому океані та 2-ю бронетанковою дивізією армії США, а також з 41-м піхотним полком у Нормандській кампанії, ця структура не мала довгого успіху у збройних силах США.

Під час війни у В'єтнамі спецназ США постачав монтаньярам форму для цілей партизанської війни. Через брак звичайного камуфляжу, морські котики та рейнджери також вдавалися до носіння камуфляжу.

У 1944 році виробництво уніформи з жабиної шкіри було зупинено, а уніформа стала продаватися як надлишки та видаватися країнам-союзникам, де цей зразок протягом усієї історії з'являвся ненадовго. У світі надлишків цей малюнок потрапив до рук цивільних осіб, став популярним серед мисливців на качок та призвів до прийняття камуфляжу під назвою "Duck Hunter".

Стан: Хороший
Колір:
  • Хакі
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
omega24v
omega24v
Супер-продавець
Черкаси
100% виконаних замовлень
Був