Всі категорії
Додати товар

Таро oak, ash&thorn карти таро дуба, ясена та теренника

970 грн
Опис

БЕЗ ТОРГА.

Таро Oak, Ash& Thorn карти таро дуба, ясена та теренника.

У наявності ціна актуальна, торга немає.

Таро Oak, Ash&Torn Tarot пронизане природними енергіями, спокоєм, природністю і язичестю.
Має класичну структуру Уейта та середній рівень складності опрацювання.

Тварини — могутні союзники та провідники для тих, хто шукає зв'язку з їхньою рясною енергією. Летючі над головою або плавальні внизу, повзають землею або безшумно тішать у тіні — у всіх тварин є свої цінні уроки та ідеї, які допоможуть вам на вашому шляху. За всієї своєї грації та дикої краси тварини мають невимовну мудрість. Дозвольте їм говорити з найглибшою частиною вас.

Таро пронизане природними енергіями, спокоєм, природністю і язичкою.
Має класичну структуру Уейта та середній рівень складності опрацювання.

Карти ґрунтуються на системі Райдера-Вейта-Сміта та призначені для використання як інтуїтивна колода, яка ростиме разом із вами в міру розвитку особистих відносин із картами. Адам Олерс, ілюстратор цієї колоди, прекрасно передав чарівність світу природи.

У фольклорі місце, де дуб, ясен і терновник переплітаються на схилі пагорба, позначає житло духів або вхід у потубічний світ. Ці три дерева разом із колекцією лісових тварин створюють приголомшливу й унікальну колоду Таро.

Найстаріші аркани: на цих картах зображені тварини, риси особистості яких паралельні 22 індивідуальним універсальним архітипам, представленим у старших арканах класичної колоди Райдера-Вейта-Сміта.

Молодші аркани: карти молодших арканів розбиті за твариною, що представляють кожен елемент. Кубки (білки) представляють почуття, емоції та відносини. Вони схожі на дух, зосереджений на серці. Пентаклі (зайці) представляють фізичний світ. Вони схожі на заземлений і щедрий дух. Мечі (ворони) представляють інтелект, думки та стан розуму. Вони схожі на розумовий і розумний дух. Жезли (лиси) представляють творчість, натхнення і пристрасть. Вони схожі на сміливий і авантюрний дух.

Склад: 78 карт
Мова: англійська
Розмір карт: 7 х 12 см

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари