Всі категорії
Додати товар

Рунний оракул runes oracle гадальні карти рунічний оракул колода карт

250 грн
Опис

Розмір карт – 10,3х7,4 см
Оракул «Руни» складається з 24 карт із намальованими на них символами (рунами). Основна ідея таких рун полягає в тому, що образ на карті повинен, з одного боку, поглиблювати значення відповідної руни, - і, з іншого боку, за допомогою простих та інтуїтивно зрозумілих образів передавати додаткові повідомлення, що допомогло б підключити до процесу передбачення творчу уяву.
Оракул Рун відкриває майбутнє за допомогою 2 джерел:
— Рун, потужної логічної та вербальної системи передбачень (адже руни - не що інше, як стародавній алфавіт північних народів, вони перенесені на карти з каменів древніх Північних Друїдів і містять силу і мудрість століть),
— Старовинні віщувальні колоди (інтуїтивно зрозумілі візуальні оракули, що складаються з універсальних образів).

Два цих контрастних, але взаємодоповнюючих методи гармонійно поєднуються тут задля досягнення вищого рівня мудрості та усвідомлення - що допомагає робити прогнози, одночасно оригінальні та цілісні. Оракул Руни пояснює, як ми можемо використати всі знання норвезьких богів, щоб висвітлити свій духовний шлях у нашому повсякденному житті. Оракул можна використовувати багатьма способами: як система гадання, як інструмент для медитації або талісман сили.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize