Всі категорії
Додати товар

Оракул зеленої відьми оракул гадальні карти оракул зеленої відьми колода гадальних карт

360 грн
Опис

Розмір карт – 10,44х7,4 см
Колода нова! У плівці. Мішечок у подарунок.
44 карт
При замовленні вкажіть вашу ел.пошту і я надішлю вам інструкцію для цього оракула англійською мовою у форматі пдф.

Карти Оракул Зеленої Відьми (Green Witch Oracle) – це колода карт, яка збирає в собі магію природи, зв'язок з рослинним світом і мудрість Зеленої Відьми. Ця колода пропонує вам можливість поглибити зв'язок із природою, отримати від неї підтримку, інтуїтивні відповіді та мудрість.
Вивчайте та досліджуйте приховані сили Зеленої Відьми та її священних трав, рослин та квітів через фольклор, цілющі властивості, садову магію та приховані послання. Розвивайте свою інтуїцію за допомогою 44 карт ботанічної магії в Оракулі Зеленої Відьми і розкривайте божественні священні послання. В інструкції до карт наведені ритуали, заклинання та магічні рецепти для практикуючих, а також – поради щодо садівництва.

Кожна карта має зображення рослини або рослинного символу, що відображає її енергію та властивості. Рослини є символами життя, зростання, зцілення та магії і використовуються у колоді, щоб передати їх силу та мудрість.

Карти Оракул Зеленої Відьми допоможуть вам розкрити вашу внутрішню мудрість та розширити вашу інтуїцію. Вони можуть дати відповіді на ваші запитання, надати натхнення для рішень та підказки про ваш духовний розвиток. Колода сприяє зв'язку з природою, вашим внутрішнім світом та духовною мудрістю.

Карти Оракул Зеленої Відьми можна використовувати у різних практиках, таких як медитація, ритуали, зв'язок із природою та силами елементів. Вони можуть служити вам як інструмент для з'ясування вашого енергетичного стану, отримання поради від рослинного світу або проведення магічних ритуалів і заклику енергій.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize