Всі категорії
Додати товар

Настільна еротична гра для двох. постільний путівник

381 грн
Опис

Тип гри: Дорожні
Вид гри: Монополія
Кілька примірників у наявності

Скретч-плакат "Постільний путівник" Це унікальний щоденник і планувальник ваших пригод в ліжку Все дуже просто - цей плакат пропонує 105 поз, 24 місця, а також 7 додаткових завдань для найсміливіших Всі вони покриті сріблястим кулею на лотерейному квітку. Просто зітріть один з кружечків - під ним знаходиться поза, яку потрібно виконати! В ході гри відзначайте пройдені місця та завдання.

Скільки поз ви зможете назвати по пам'яті? Напевно не більше 15! Ми ж пропонуємо Вам 105 гарячих позицій, про які багато хто навіть не замислювалися, 24 цікавих місця та 7 додаткових завдань. - Прикріпіть скретч-плакат на стіну - Зітріть монеткою вподобаний гурток - Дійте ! Всі пози розподілені за рівнем складності Наскільки ви відв'язані, сміливі і готові до експериментів? Ви можете оцінити це в балах - кожному пункту присвоєний рейтинг 1 рівень - 1 бал 2 рівень - 2 бали 3 рівень - 3 бали за кожне виконане завдання і відкрите місце, нараховуються додаткові бали , які відзначені навпаки.

Порахуйте їх все! Дізнайтеся яким званням, на полі насолоди , ви володієте : може ви ще стажист або вже наблизилися до сэнсею
Розмір плаката - А3

Упакований в красиву тубус

Размер: One size

Цвет: Чёрный

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари