Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

~ одеська мафія люкс ~ з блокнотом ведучого

995 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Одеська мафія ЛЮКС з блокнотом ведучого.

Незалежно від того, де ти виріс — у безпечному центрі Одеси, мальовничому Фонтані, зухвалій Слободці або на кримінальній Молдованці, кожен із нас грав у найгострішу та найзагадковішу гру — Мафію! Сьогодні твоєму увазі ми пропонуємо адаптовану версію для справжніх одеситів — Одеська Мафія, у якій у головних ролях справжні мешканці міста зі своїми історіями та легендами... ти можеш проникнути минулим кримінальної Одеси, проявити свої акторські таланти та навички логічного мислення. Чи ти на боці мирного містянина, чи кримінального мафіозі — у тебе є шанс проявити свої таланти, сплести інтриги та повести натовп за собою! У будь-якому разі, гра не буде важкою і в тебе в запасі завжди буде козирний аргумент... увімкни фантазію і перетягни Місто на свій бік.

Навчіться грати професійно з Одеською Мафією! У правилах і доповненнях зібрана корисна інформація зведення гри. Детальний опис тактик і стратегій для команд Мафії та Горожан, а також рекомендації кожному персонажу окремо. Поради з психології, математики гри та багато іншого.

Одеську мафію ви зберігатимете в оригінальній дерев'яній коробці із застібкою з високоякісної шкіри Crazy horse.

Колода унікальних дизайнерських карток — 16 шт. Прекрасно читаються та лежать у руці. 76х120мм — розмірний стандарт Таро Шекспіра. Карти виготовлені за технологією P&S. Завдяки цьому досягнута міцність як у банківської картки та деталізація найкращого офсетного друку. Водночас картинка не стирається з часом, як під час активного використання звичайних пластикових гральних карток.

Гравюри та портрети для Одеської Мафії були намальовані групою професійних художників, у стилі колекційних гральних карт XIX століття.

Ексклюзивність карт підкреслює чорний замшевий чохол.

Спеціально для ведучого — преміальний блокнот з обкладинкою з товстої шкіри Crazy Horse та тетрадним блоком на 68 сторінок. На вибір пропонується кілька варіантів ведення гри.

У комплекті:

Дерев'яна коробка

Карти персонажів 16 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари