Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Металошукач garrett at pro / металлоискатель гаррет ат про

12450 грн
Опис

Виробник: *******

Кілька примірників у наявності

Металошукач ******* AT *** / Металлоискатель Гаррет АТ ПРО, Б/У

Прилад перевірений повністю робочий,
Є маленькі подряпини

+38**********
* *****
* ********
* ********

Металошукач ******* AT *** відкриває для Вас абсолютно нові можливості в пошуку. Професійний металошукач ******* AT *** створений для того, щоб в рівній мірі бути корисним як при будь-яких наземних пошукових експедиціях, так і при підводному пошуку в прісноводних і солоних водоймах (при глибині занурення до 3 метрів).

В арсеналі пошуковика тут цілих 6 встановлених програм пошуку з можливістю їх коригування, включаючи і призначений для користувача режим. Всі програми адаптовані для українських умов і цілей.

Шкала дискримінації детектора розбита на 20 сегментів, що дозволяє прецизійно налаштовувати детектор на прийом потрібних і на відсікання непотрібних металевих цілей.
Металодетектор ******* AT *** безпомилково визначає тип цілі і матеріал, з якого вона зроблена, сигналізуючи оператору міткою на шкалі дискримінації, багатотональним звуковим відгуком і, що особливо важливо, за допомогою цифрового ідентифікатора цілі.

Інноваційна котушка 8,5 "x 11" DD ***formance прекрасно зарекомендувала себе на українських просторах і в підводному пошуку. Датчик незвичайної форми створений спеціально з тією метою, щоб дозволяти швидко вести глибинну розвідку на великих просторах і займатися «ловом бліх» на локальних ділянках, в тому числі і на майданчиках, де в землі крім корисних цілей зустрічається багато сміття. Котушка не створює помилкових сигналів, прекрасно справляється з дуже дрібними цілями, а також з металевими артефактами складної форми, з монетами, що лежать в землі під нахилом або і зовсім – на ребрі.

Котушка 8,5 "x 11" DD ***formance повністю захищена від зносу корпусом з міцної ударостійкої пластмаси і не вимагає додаткового захисту навіть при самому інтенсивному і довголітньому графіку експлуатації.

Старовинні монети (в тому числі і середньовічна срібна і мідна луска), золото і срібло пляжів, раритети середньовіччя, військові артефакти і звичайно скарби стануть Вашими, якщо Ви вирішите купити ******* AT ***!

У стандартному комплекті поставки Ви отримаєте не тільки комплект батарей, але і фірмові (не підводні) навушники!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари