Всі категорії
Додати товар

Руни ангелів. 26 шт. з інструкцією

900 грн
Опис

Рунічний набір на плашках зі скла, гравіювання, акрил, лак.
В наявності персиковий і небесно-блакитний кольори.
Віканська Традиція. Хочете навчитися заглядати в майбутнє, визначати справжні мотиви та причини подій і обставин, і навіть у певних випадках впливати на те, що відбувається навколо вас? У таких питаннях найкращі помічники — руни. Цей набір Рун Ангелів, мабуть, найбільш позитивний серед усіх відомих на сьогодні рунічних рядів. А на додаток до розуміння рухомих причин подій і обставин, до прогнозів і пророкувань, ці чудові Руни забезпечать вам ще й постійну допомогу та підтримку Ангелів, Висихів Сил.
До набору додається мішечок з алого оксамиту, і повноцінна Інструкція зі значеннями та трактуванням рун, яка дасть змогу вам розпочати дивовижну подорож у світ магії та чарівництва. Ці ручки подарують вам прекрасне відчуття покровителів Божественних Сил у вашому повсякденному житті. Вони винятково доброзичливі та оптимістичні, водночас дуже інформативні та ефективні у своїх прогнозах і прогнозах. А простої радості та відчуття спокою і впевненості так бракує в наш складний час.
Руни створені за канонами Вікканської Традиції, освятиті й активовані в ритуалі, і готові до взаємодії.
Під час купівлі двох виробів Майстерський Брисингумен — рунічний амулет-брелок на натуральному камені на важливу для вас тему У ПОДАРУНОК.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize