Всі категорії
Додати товар

Набір заготовок дерев'яні казкові дверцята та вікна незабарвлені 96 шт набір зроби сам

645 грн
Опис

YWNYT 96 шт. Незабарвлені аксесуари для казкових вікон, незабарвлена ​​казкова
тема, міні-дверна форма, міні-віконний казковий будиночок, набір «зроби сам»
для настінної прикраси домашньої вечірки

Специфікація:
Матеріал: дерево високоякісне.
Розмір: як показано на зображенні.

У комплект входить:
96 маленьких казкових дерев'яних дверей та вікон.

Про цей товар

- Що ви отримаєте: ви отримаєте 96 дерев'яних садових дверей, зроблених своїми руками, різних стилів та стилів, що відповідають потребам повсякденного використання.
- Високоякісні матеріали: міні-двері та вікна «Казка» виготовлені з високоякісної деревини, яка міцна та довговічна, її нелегко зламати та деформувати, її можна зберігати та використовувати протягом тривалого часу.
- Творіння своїми руками: дерев'яні двері та вікна незабарвлені, ви можете використовувати фарбу або фарбу, щоб зробити на них творіння своїми руками відповідно до ваших особистих уподобань, виявіть свою багату уяву та насолоджуйтесь творчістю.
- УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН Дерев'яні двері та вікна мають ажурні доріжки або інші прості скульптурні візерунки, яскраві та ніжні, що підходять для прикраси кольором або кольором.
- Область застосування Дерев'яні казкові двері підходять для вітальних листівок, вуличного декору, скрапбукінгу, декупажу, виготовлення вивісок та багатьох інших проектів декоративно-ужиткового мистецтва. Набір заготовок у формі дверей для виробів, розпису та іншого виду творчості. Комплект "Казкові дверцята" відмінно підійдуть для проведення майстер-класів, уроків з малювання та художнього розпису, для створення виробів до дитячого садка та школи.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари