Всі категорії
Додати товар

Набір сухоцвітів для творчості квіти жасмину квіти для епоксидної смоли (№ 6) glassy...

245 грн
Опис

Яскраві квіти жасмину насиченого жовтого кольору
Фарбовані квіти-сухоцвіти об'ємної сушки.
Чарівний візерунок прожилок, який хочеться роздивлятися і роздивлятися. Жасмин стане яскравим доповненням будь-якої квіткової композиції.
Контейнер: 50 мл
Кількість квітів: 35 шт
Розмір квітів різний, до 30мм

Усі квіти та рослини висушені за спеціальними технологіями, що дозволяють зберігти яскравий колір, природню форму та красу квітки.
Квіти, фарбовані флористичними барвниками мають особливо яскраві відтінки, які зберігаються і не змінюються з часом.
Сухоцвіти використовуються у багатьох напрямках творчості:
- Мініатюрний гербарій ідеально підходить для заливок епоксидною смолою. Прикраси зі справжніми квітами — одне з найпопулярніших напрямків сучасних хендмейд аксесуарів. Такі вироби підкорюють своєю природньою красою та ексклюзивністю.
- Висушені квіти використовують для створення декоративних пано, настінних годинників, картин-гербарієв та навіть дизайнерського посуду та меблів.
- Крихітні квіти та суцвіття підійдуть для створення мила та свічок ручної роботи.

На дні контейнера знаходиться силікагель, який захищає сухоцвіти додатковим поглинанням вологи, яка може потрапити у контейнер в процесі роботи з квітковим матеріалом.
Зберігайте висушені квіти в плотно закритих контейнерах, в темному та сухому місці, де на квіти не буде потрапляти соняшне проміння.

При оформленні замовлення уточнюйте всю інформацію, яка Вас цікавить стосовно замовлення, я з радістю відповім на всі Ваші запитання.

Важливо! Відтінки кольорів можуть незначно відрізнятися від фотографії через різні налаштування кольоропередачі моніторів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари