Всі категорії
Додати товар

Набір сухоцвітів для творчості квіти жасмину квіти для епоксидної смоли (№ 7) glassy...

320 грн
Опис

Яскраві квіти жасмину насиченого рожево-помаранчевого кольору
Фарбовані квіти-сухоцвіти об'ємної сушки.
Чарівний візерунок прожилок, який хочеться роздивлятися і роздивлятися. Жасмин стане яскравим доповненням будь-якої квіткової композиції.
Контейнер: 50 мл
Кількість квітів: 40 шт
Розмір квітів +-15мм

Усі квіти та рослини висушені за спеціальними технологіями, що дозволяють зберігти яскравий колір, природню форму та красу квітки.
Квіти, фарбовані флористичними барвниками мають особливо яскраві відтінки, які зберігаються і не змінюються з часом.
Сухоцвіти використовуються у багатьох напрямках творчості:
- Мініатюрний гербарій ідеально підходить для заливок епоксидною смолою. Прикраси зі справжніми квітами — одне з найпопулярніших напрямків сучасних хендмейд аксесуарів. Такі вироби підкорюють своєю природньою красою та ексклюзивністю.
- Висушені квіти використовують для створення декоративних пано, настінних годинників, картин-гербарієв та навіть дизайнерського посуду та меблів.
- Крихітні квіти та суцвіття підійдуть для створення мила та свічок ручної роботи.

На дні контейнера знаходиться силікагель, який захищає сухоцвіти додатковим поглинанням вологи, яка може потрапити у контейнер в процесі роботи з квітковим матеріалом.
Зберігайте висушені квіти в плотно закритих контейнерах, в темному та сухому місці, де на квіти не буде потрапляти соняшне проміння.

При оформленні замовлення уточнюйте всю інформацію, яка Вас цікавить стосовно замовлення, я з радістю відповім на всі Ваші запитання.

Важливо! Відтінки кольорів можуть незначно відрізнятися від фотографії через різні налаштування кольоропередачі моніторів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари