Всі категорії
Додати товар

Дисковий ніж для печворку frontier макетний 45мм

285 грн
Опис

Дисковий ніж для печворку FRONTIER макетний 45мм

Запасні леза ножа для печворку

Дрібнички для шиття та рукоділля



Дисковий ніж застосовується для розрізання як одного, так і кількох шарів тканини, що дуже економить час. Підходить для не дуже грубої шкіри, замші, фетру, паперу та інших матеріалів. Ніж незамінний для вирізування по лекалах, для підготовки великої кількості різних клаптів у печвірці, для вирізування квадратиків, смужок, фігур різної форми, що застосовуються в аплікації. Усюди, де потрібна точність розрізу. Круглий ніж простий і дуже зручний у роботі.


Опис та порядок роботи
1. Натисніть захисну пластину вниз, щоб почати роботу. Кругле лезо ножа закрите спеціальною пластиною, що оберігає від випадкових порізів, що дозволяє блокувати лезо у відкритій і закритій позиції.
2. Виберіть потрібну швидкість обертання круглого ножа, регулюючи гвинт із зворотного боку. Для товстих, грубих і жорстких матеріалів гвинт необхідно затягнути, для тонких і м'яких послабити.


3. Розріжте матеріал. Щоб зробити прямий рівний розріз із першого разу, дисковий ніж потрібно впевнено тримати в руці. Ріжуче лезо має стояти строго перпендикулярно до столу, а ручка ножа, повинна знаходитися під кутом 45 градусів до робочої поверхні (спрямована у ваш бік).
4. Для якісного відрізу починати його слід трохи раніше від краю тканини, тобто. круглий ніж потрібно встановити перед тканиною (впритул до лінійки) і з зусиллям зробити різ ножем уперед (від себе). Недостатній тиск приведе до того, що тканина не розріжеться до кінця, і буде потрібний додатковий розріз. При правильному положенні ножа та достатньому тиску роликовий ніж легко прорізає кілька шарів тканини.

5. Лезо ножа легко замінити, відгкрутивши гвинт.


Увага! Після закінчення роботи з ножем повернути захисну пластину у вихідне положення. Тримати у недоступному для дітей місці!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари