Всі категорії
Додати товар

Гумка для фітнесу та спорту esonstyle (еластична стрічка еспандер) набір 5 шт + чохол...

175 грн -23% 135 грн
Опис

Спорт допомагає підтримувати здоров'я на добрий рівень. Фізичні вправи дозволять зробити фігуру естетично красивою та підтягнутою. І тому слід регулярно виконувати певні маніпуляції. Проте не завжди є можливість відвідувати спортивний зал. У такому разі розумно звернути увагу на гумку для фітнесу. Цей простий, але ефективний виріб має багато переваг, з якими слід коротко ознайомитися.

Особливості набору
Для виготовлення стрічок використовують якісний латекс. Матеріал відрізняється високою щільністю, що дозволяє зробити вироби довговічними. Регулярні заняття не будуть завдавати шкоди цілісності.
Однією з особливостей набору еспандерів є варіативність опору. Складність виконуваної вправи залежить від вибору певного спортивного інвентарю:

Зелений. Ширина гуми становить 0,35 мм. Виріб має найменший опір, що дорівнює 4,5 кг. Гумка підійде для розігріву і для спортсменів-початківців.

Синій. Опір еспандера вдвічі вищий за попередній і дорівнює 9 кілограмів. Товщина гумки становить 0,5 мм.

Жовтий. Гумка середнього рівня. Опір виробу становить 14 кг. Товщина збільшена до 0,7 мм.

Червоний. Більш просунутий еспандер із сильним опором 18 кг. Виріб має товщину 1 мм.

Чорний. Опір дорівнює 23 кілограмам. Остання гумка створена для людей, які довго займаються. Для занять доведеться докласти чимало зусиль.

Варіативність вибору еспандерів дуже урізноманітнюють тренування. При цьому будь-яка людина, незалежно від підготовки, зможе приступити до занять спорту.

Переваги товару
Інвентар для тренувань цінуватиметься серед людей. Особливо варто виділити набір резинок для фітнесу. У виробів є незаперечні переваги, які роблять їх вигідним придбанням, наприклад:

Варіативність. Людина не обмежується одним видом вправ. Еспандер дозволяє робити різноманітні фізичні навантаження незалежно від рівня підготовки. Це дозволяє почати займатися з нуля.

Економія часу. За завантаженим графіком важко знайти час для спорту. Тому заняття вдома стануть чудовим рішенням. Для того, щоб приступити до тренування, людині достатньо одягнути спортивну форму і почати займатися.

Економія коштів. Набір резинок має доступну вартість. При цьому спортсмен повинен заплатити всього раз, після чого він зможе регулярно проводити тренування. Економія коштів на відвідуванні фітнес-центру дає можливість спрямувати гроші в корисніше русло.

Спорт – це запорука здоров'я та збереження молодості. Тому не варто нехтувати фізичними вправами. Невеликі регулярні тренування дозволять позбавитися багатьох проблем, покращити емоційний стан і привести тіло в порядок. Для цього можна скористатися за допомогою набору резинок-еспандерів. Разом із ними людина зможе займатися, не виходячи із власної квартири.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize