Всі категорії
Додати товар

Набір стрічок еластичних для фітнесу та йоги 3шт💣

450 грн
Опис

Призначення: йога, пілатес, фітнес, реабілітація.
Вид: еластичні стрічки
Матеріал: латекс.
Колір: блакитний, салатовий, фіолетовий.
Товщина: від 0,35 до 0,65 мм
Комплектація набору:

Еластичні стрічки:
Блакитний (150смx15смx0,035мм) Light - 1шт
Салатовий (150смx15смx0,05мм) Medium - 1шт
Фіолетовий (150смx15смx0,065мм) Heavy - 1шт
Призначення
Еластичні стрічки допоможуть пропрацювати всі м'язи тіла, включаючи недоступні для вільної ваги. Завдяки незіткненим кінцям і відсутності ручок інвентар можна брати будь-де будь-яким хватом, а перелік вправ істотно збільшується. Бонус товару полягає в тому, що це набір з трьох штук. дві стрічки можна подарувати подругам і разом ходити до спортзалу, а можна залишити для себе, для збільшення навантаження, оскільки всі еспандери мають різний опір.

Опис
Всі стрічки виконані з латексу, у них оптимальна довжина (1,5 м) та ширина (15 см). Завдяки останній еспандер не впивається в тіло і не передавлює кровотік. Через неоднакову товщину у снарядів різний опір, а отже, і рівень навантаження. Щоб не плутатися, стрічки забарвлені у різні кольори та додатково підписані. Латекс довго служить, простий у догляді та компактний у зберіганні.

Використання
Встаньте рачки, стопу зафіксуйте в петлі, а кінці стисніть в руках. Піднімайте ногу вгору та повертайте у вихідне положення, потім поміняйте ногу. Встаньте на середину стрічки, поставте ноги на ширині плечей, кінці еспандера зафіксуйте навколо долонь. Виконуйте присідання з одночасним підняттям рук нагору. Зробіть випад на праву ногу, під нею зафіксуйте кінець стрічки. Інший кінець візьміть у ліву руку і згинайте її в лікті, відводячи одночасно трохи вгору. Стати рівно, руки витягніть вгору із затиснутими кінцями еспандера, потім опускайте руки за головою разом зі стрічкою.

Переваги:

Набір із трьох стрічок-еспандерів.
Кожна стрічка має свій рівень опору.
Відсутність ручок дозволяє збільшити перелік вправ і брати виріб будь-яким хватом.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user1...
user1214790144
Супер-продавець
Одеса
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари