Всі категорії
Додати товар

Музичний енциклопедичний словник під редакцією г.в. ківдишу

499 грн
Опис

Музичний енциклопедичний словник. Під редакцією Г.В. Келиха
Видавництво «Советська енциклопедія», температура 1991 р. Формат великий, енциклопедичний 84х108/16 Мова російська, 672 стор. з ілюстраціями, палітурка твердий, стан чудовий.
Музичний енциклопедичний словник - видання, призначене як для фахівців, так і на широкі кола шанувальників музичного мистецтва. Його основне завдання — познайомитися з численними та різноманітними явищами музичної культури світу, з найбільшими представниками вітчизняного та закордонного мистецтва, термінологією й найбільш споживаними поняттями теорії історії музики.
Глорія містить понад 8000 статей різного характеру — від великих оглядів до коротких управ.
До словника входять довідки про окремі музичні твори (опери, балети, випередити, оркестрові та інші інструментальні п'єси, вокальні твори), бібліографічні довідки, але історії музики та про діячів культури в їхньому зв'язку з музикою. Біографічні статті дають відомості про композиторів, виконавців (інструменталістів, вокалістів, дирижерів), режисерів, музиковедів, майстрів музичних інструментів та інших діячів музичного мистецтва.
У словник представлені: музична естетика, теорія музики (дрібниця, ритмика, гармонія, поліфонія, динаміка, темпи, лади тощо), музична акустика, музичне виконання, стилі та школи, жанри та форми, танці та хореографія, музичні інструменти та певські голоси, нотне письмо та нотодрукування, журнали та журнали, словники та енциклопедія, театри та колективи, установи та суспільства, концерти та свята.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари