Всі категорії
Додати товар

♨ комплект книг вера фальски — ні слова про кохання, ні за які скарби

200 грн
Опис

➜ Перед купівлею ОБ'ЄДНОВИМО уточнюйте наявність товару! ➜

Комплект книг Вера Фальскі - Ні слова про кохання. Жодних скарбів.
Книги абсолютно нові. Чудова ідея подарунка!
Вера Фальски — Ні слова про кохання — 134 грн.
Вера Фальски — Ні за які скарби — 134 грн.
✂ комплектом - 200 грн.

Вера Фальски — Ні слова про кохання.
"Віра Фальскі, автор бестселера «Ні за які скарби», приготувала своїм читачам новий подарунок — роман про жінку, для якої життя в сорок років тільки починається!

Одного разу Сабіна 375 дамський роман — і зловила птицю удачі за хвіст: тепер із сім'єю вона живе в шикарній квартирі в центрі Варшави, її шафа ламається від стильного вбрання, у спортзалі чекає персональний тренер, а кілька разів на рік — відпустку, де вона тільки побажає!

Знати раніше, що в додання до письменницьської слави йдуть літературні агенти з вказівкими, про що писати в новій книзі, байдужі кінопродюсери, злі критики та публіку, яка чекає на скандали в її особистого життя...

І одного разу Сабіна вирішить — з неї вистачить! І поїде, киднувши все, у маленький будиночок біля моря, щоб на самоті написати Роман своєї мрії — сильний, сміливий, геніальний... Але все піде зовсім не так, як задумалося, коли в її житті з'являться нові друзі та новий чоловік, адже в долі були свої плани щодо Сабіни - її життя, книги та любові!"

Вера Фальски — Ні за які скарби.
"У дитинстві Ева мріяла вирватися з провінціальної сірості - і робила для цього все. Зовсім недавно вона жила в місті, спеціалізувалася на улюбленій справі та збирається в Париж на стажування. Але доля нещадномбразнула всі надії та повернула Еву в село. На плечі дівчини лягли турботи про готель, сестру та важкого маленького брата. Заради брата вона працювала день і ніч, копила на дорогі ліки... Коли на лісовій дорозі на дівчину напали, на допомогу прийшовкільець. Ева очолювалася в розкішному маєтку рятівника - Алекса Кропив'янки. Тоді вонаплічила: ця випадкова зустріч — дар небес! Але не все золото, що блищить... Прекрасний принц зберігає багато небезпечних секретів. Еву чекають випробування... І любов, яка дорожча за всі скарби й сильніша за смерть..."

Відправлю Укріплятою або Новою поштою після 100% оплати на карту Приватбанка.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари