Всі категорії
Додати товар

Сергій садов загадки морігата

300 грн
Опис

Сергій Садов Загадки Морігата
Мова рос-ка

Погрузіться у захопливий світ розслідувань та таємниць у цій незабутній дуеті книг. Відстежуйте пригоди героїв, які відправляться на пошуки спадщини імперських амбасадорів та розкриють загадки старого сенатора. Розкривайте інтриги разом із Наташею Астаховою, російською школяркою, яка стане ключем до розв'язання непересічних ситуацій.Ця двокнижкова сага об'єднує пригоди, магію та мистецтво розслідувань у неймовірно цікавій атмосфері Морігата. Поглибіться у світ таємниць разом із неймовірною історією, яка поєднує надзвичайні події, вишукані загадки та емоційні сюжети.

1 - Загадка старого Грінвера
2 - Загадка імперського посла

Аннотация на книгу «Загадка старика Гринвера»:
Почувствовав приближение смертного часа, сенатор Моригатской республики Лориэль Гринвер неожиданно решил спрятать наследство, которое по закону должно было достаться его детям. Сыновья и дочь Гринвера перерыли все отцовское имение, но поиски ни к чему не привели. И тогда было решено обратиться к помощи профессионального мага, чтобы тот произнес заклинание Призыва. В результате на одном из островов Моригата появилась копия российской школьницы Наташи Астаховой. Она-то и взялась за дело, вспомнив, как обычно проводил расследование отец оригинала – милицейский следователь.

Анотація на книгу "Загадка імперського посла":
У Морігатській республіці сталася надзвичайна подія – вбито посла могутньої Арвійської імперії. А це загрожує великою війною! Так би воно й сталося, якби не покликана. Вирвана зі свого рідного світу для того, щоб відшукати заховану спадщину знатної сім'ї, вона влаштувалася в новому для себе світі, знайшовши сім'ю і набувши абсолютно несподівано для себе слави людини, здатної розплутати найвитонченіші злочини. А якщо так, значить, вона й повинна відшукати вбивцю і запобігти війні... А заразом знайти друзів і зайняти своє місце в новому світі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари