Всі категорії
Додати товар

Книга щоденник лоли

220 грн
Опис

Книга Щоденник Лоли

багатосерійний фільм «Школа», виробництва «1+1 продакшн», став найбільш рейтинговим серіалом на українському ТБ.
Мільйони глядачів стежили за його героями, поділяючи їхні переживання й перші закоханості, співчуваючи труднощам. Ніка, Лола, Тоха, Ната у виконанні талановитих акторів стали улюбленими персонажами українських підлітків.

Неоднозначні ситуації з життя головної героїні, Лоли Гавриленко, цікавлять фанатів найбільше.Тому з’явився на світ цей особистий щоденник, який ховає під своєю обкладинкою багато дівочих секретів, прагнень, радостей, приколів та душевних переживань. Лола сама щиро зізнається, що вона «майстриня потрапляти у різні халепи», але у той самий час вона має талант знімати видовищні відео та утримувати увагу багаточисельних підписників свого блогу. Для 15-річної дівчини – це велике досягнення. Багато хто вважає її типовою «стервою», але чуттєві розповіді про найпотаємніше все більше й більше викликають співчуття до власниці щоденника.

Для справжніх фанатів «Школи» книжка - пріквел «Щоденник Лоли», написана відомою дитячою письменницею Ольгою Купріян розповість передісторію першого сезону серіалу.

Через які випробування пройшла Лола на шляху до своє популярності? Чим переймається 15-річна дівчина, втративши кохана й опинившись через нього у дуже складній ситуації? Чому відома блогерка так не любити школу? Дізнатися про потаємне життя Лолі можна з її секретного щоденника.

Відвертий, провокативний «Щоденник Лолі» написаний у кращих традиціях сучасної літератури для підлітків. Книжка розкриває проблематику, з якою стикаються старші школярі, проговорює низку важливих тем, допомагаючи читачеві знайте вихід з аналогічних ситуацій.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
lesya005
lesya005
Супер-продавець
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари