Всі категорії
Додати товар

Практична магія. папюс

289 грн
Опис

Тематика: Езотерика та окультизм

Практична магія. Папюс
Через «Фоліо», Харків, 2005 р. Формат 84х108/32, мова російська, 319 с. Палітурка тверда, ламінована. Стан книги гарний — як нова.
Знаменита книга великого мага й окультуриста кінця XIX — початку XX століття Папюса "Практична магія" — це класичний підручник з магічного мистецтва. Зволожити ним до снаги кожному, якщо він буде дотримуватися принципів, викладених на сторінках книги.
У ній міститься вичерпна інформація, якою має мати людина, яка твердо вирішила стати на нехай вивчення магії та становлення її адептом. Деякі з тем: будова людини — анатомічна, фізіологічна та психологічна; вплив їжі та різних речовин, що збудовують на стан організму та розуму; важливість розвитку пам'яті, інтелектуальної освіти; різні психічні вправи — психометрія, керування думками; основи астрономічної астрології; магічні співвідношення між травами, тваринами та мінералами — з одного боку, і небесними тілами (планетами та зірками Зодіаку) — з іншого.
Великий інтерес викличе розділ, присвячений взаємодії мага та суспільства. Автор дає рекомендації щодо розпорядку дня мага, проведення ритуалів, читання магічних молів, виконання заклинань.
В останній частині представлений повний огляд талісманів на всі випадки життя. Детально розповідається про виготовлення, освяти та вибір матеріалів для роботи.
"Практична магія" — це фундаментальний посібник з магії, що найповніше розкриває алгоритм її роботи. Це книга справедливо вважається класичним підручником для всіх, хто бажає розібратися та опанувати мистецтво магії.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари