Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Колгородство церковне

1650 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Езотерика та окультизм

Торг

До вашої уваги пропонується книга "Колодство церковне", майстри Віктора Бочкавського. Ця третя книга, написана 2016 року. Вона, як і дві попередні, теж є незамінним навчальним посібником у напрямку церковного чаклунства.
У книзі два розділи, які містять теоретичну частину та практичне церковне чаклунство. У ній 149 сторінок, теоретичний розділ містить досить нюансів цього напряму чаклунства. У практичному розділі містяться ексклюзивні обряди на всі випадки життя, так би й для будь-яких потреб людини, практики чи чаклуна. Як приклад приводь деякі обряди: "Чорні руки чаклуна та відьми" (прийняття сили чаклунської), "Церква з місцем зростити", "Церковим калюжкам очищення затуманити" (щоб не заважали працювати), "Церковий захист на 9 років", "Переклад будь-якої хвороби", "Чортово дзеркало для виклику будь-якої людини", "Миттєвий приріст грошей", "Присушування ********* на бажання плоті нестримне", "Нщетої нагородити" (повне руйнування) і багато інших, з якими не знайомі інтернет-обвивачі. І яких зараз, як і шахраїв, ставки, на жаль.
Щоб працювати в церкви успішно, спершу треба, на свій розсуд, підібрати церкви й окреслити її. Тобто підселити до церкви чорта, як написано в цьому посібнику, або Абару, як вважаєте за потрібне. Допустимо, якщо вам потрібно для роботи дві-три церкви, природно це ваше право. Наприклад, якщо ви знаєте вже окреслені церкви — можете працювати в них.
З книги "Колодство церковне" ви також дізнаєтеся, як можна зробити чищення введенням до допомоги церкви, зробити вольтів ворога з церковних пагарків і плюс ще інші чаклунські хитрості. Які, до цього автора, ніде й ніколи відкрито не друкувалися.
Книга "Колодство церковне" існує тільки в електронному вигляді, у друкованому швидше, видаватися не буде. Після оплати на картку Приватбанка, я вам вишлю книгу на ел. пошнуту або в "Телеграм", як завгодно.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари