Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Книга harry potter and the philosopher's stone. (illustrated edit

1368 грн
Опис

Тематика: Книги на іноземних мовах

Кілька примірників у наявності

Книга ***** ****** *** *** ***********'s ****** (*********** *******). Видавництво *********** Англійською мовою в твердій обкладинці та суперобкладинці. 256 сторінок. Формат 267*226 мм. Доставляємо по Україні.

Є інші книги.
Дивіться мої інші об'яви.
Наша сторінка інстаграм ***************

Опис
Приготуйтесь до чар неймовірних зображень чарівного світу та всіма улюблених героїв руки ілюстратора Джима Кея у повнокольорому виданні улюбленої книги дітей усього світу – «Гаррі Поттер і філософський камінь». Відобразивши головні деталі та гумор оповідання, ілюстрації Джима Кея стали доповненням до невмирущої класики Дж. К. Роулінг.

Коли звичайний бідолашний хлопчик Гаррі Поттер отримує листа, він дізнається про десятирічну таємницю, яку лише він не знав. Його батьки були чаклунами. Коли Гаррі був немовлям, вони загинули від заклинання Темного Лорду. Надзвичайно, але Гаррі вдалось вижити. Залишивши дім черствих дядька та тітки, він відправляється до Школи Чарів і Чаклунства «Гоґвортс». Після зустрічі з багатоголовим псом, який охороняє кімнату на третьому поверсі, Гаррі стикається з лиховісною правдою. Він дізнається про зниклий камінь, який володіє нечуваною силою, але який може бути не лише цінним, але й небезпечним.

Небезпечні пригоди починаються!
#харків #украïна #******* #******* #комікс #комікси #****** #книги #***** #манга #***** #****** #манхва #книгиукраїнською #українськікниги #коміксиукраїнською #коміксиукраїни #мангаукраїнською #манхваукраїнською #иагазинкоміксів #иагазинманги #магазинманхви #аніме #***** #анімеукраїнською #дитячікомікси #коміксидлядітей #дорослікомікси #коміксидлядорослих #придбатикомікси

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари