Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Як зробити красиво (на папері, в інтернеті, у 3d дизайні)

490 грн
Опис

Тематика: Бізнес і економіка

Торг

Роджер К. Паркер "Як зробити красиво на папері"
Це керівництво, що витримало в США шість видань, представляє собою незалежний від програмного забезпечення та апаратної платформи курс поліграфічного дизайну, що не залишає без уваги й деякі питання, пов'язані з документами для Всесвітньої павутини.
Автор, один із досвідчених дизайнерів, поділиться з вами своїми секретами, навчить, як захопити увагу читача, додавши до дії весь арсенал виворітних засобів сучасного комп'ютера. Ви дізнаєтеся, як створювати документи, чи це рекламний буклет, оголошення в школі або журналі, звіт про роботу, чи то Google для потенційногощика.
Видання містить неоціненні поради, описи прийомів, хитростей і пасток дизайну друкованої продукції від людини, яка щільно займається нею вже понад півтора десятиліття. Розумно та з урахуванням маси нюансів розглянуті питання створення макетів, роботи з зображеннями, текстом.

Стів Бейн Деніел Грей «Як зробити красиво в інтернеті»
Навіть найпередовіша технологія не утримає відвідувача вашого сайту досить довго для того, щоб ви встигли повідомити йому щось або продати ваш товар. Чудовий дизайн здатний зробити це. Ця книга представляє перевірені життям правила, яким дотримувалися професіонали, створюючи відомі та успішні сервери.

Ендрю Риз «Як зробити красиво в 3D дизайні»
Ця книга — чудове керівництво зі створення тривимірних моделей, тому що треба думати та планувати в термінах тривимірного моделювання. Це унікальне, незалежне від платформи та програмного забезпечення керівництво ілюструє базові принципи тривимірного мастила, а також показує, як треба застосовувати їх у різних сферах.

Книги продаються одним лотоком!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари