Всі категорії
Додати товар

Дієта, карточки з меню на кожен день

699 грн
Опис

Це картки з меню на кожен день у печатному форматі. Чому мені спало на думку зробити дієтичне меню саме так?
Ми всі вже давно звикли до онлайн меню, онлайн тренувань,електронних книжок. А як приємно доторкнутися до чогось справжнього. Це як розглядати гарне плаття в інтернеті, але справжнє задоволення отримуєш коли купуєш його, потім чекаєш доки його відправлять, біжиш на пошту і ось довгоочікувана річ вже в тебе. Ти скоренько мчиш до додому, роздивляєшся, приміряєш, крутишся напроти дзеркала і ось воно справжнє відчуття задоволення. Тому я вирішила створити таку справжню річ для тебе, яку ти зможеш потримати в руках, роздивитись, показати подружкам(нехай заздрять), а потім почнете найцікавіше схуднення у твоєму житті. Ти день за днем будеш харчуватися по меню з карток(1 картка – один день), заміряти об’єми, та вагу. Все це записувати в окрему картку, яка йде в наборі. І в кінці твоє КОНТРОЛЬНЕ ЗВАЖУВАННЯ, яке ти запишеш на останній картці. Буде цікаво і захопливо! Якщо ти все будеш виконувати чітко, то я гарантує гарний результат.
Я вклала душу і знання у цей набір. Випробовала меню на собі,щоб знати,що будете відчувати ви під час схуднення.

Що ви знайдете в наборі
Курс розрахований на 30днів.
14карточок з меню на кожен день. Після 14дня,меню повторити.
Перекуси, які ви зможете обрати на свій смак
Солодощі,які вам дозволено їсти та їх кількість
Лайфхаки
Рецепти
Картка, для контролю ваги та заміру об'ємів
Картка про мене , для мотивації
Вітальна листівка ,яку я підписую власноруч,щоб кожна відчула себе особливою.
Також у подарунок буде ЭКО сумка шопер для ваших продуктів
Я спеціально підібрала коробки різних кольорів, щоб кожна отримала не шаблонний набір. Все це буде упаковано, ще в одну невеличку ЭКО сумку,яку я спеціально підбирала під колір коробки
Трішки про себе: я багаторазова чемпіонка України та по фітнес бікіні в категорії люди з обмеженими можливостями та чемпіонка міжнародних змагань з фітнес бікіні. Я пересуваюся на милицях,але ходжу до тренажерної зали. Ще три роки тому я закінчила курси дієтології,а ті практичні навички,що я отримала при підготовці до змагань допомагають мені у веденні дівчат по схудненню.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
vikusya37
vikusya37
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари