Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Подарунковий набір таро - ленорман, книга + карти

425 грн -6% 400 грн
Опис

Людям, віддаленим від гадання на картах, ім'я Марія Ганна Аделаїда Ленорман мало що скаже. Але знаючі люди і особливо історики пам'ятають той факт, що саме вона завдяки своїм напрочуд правдивим передбаченням прославилася ще з юних років. Народилася вона у невеликому містечку Алансон, у Франції. Батько її був процвітаючим торговцем і забезпечив їй гарну освіту у стінах монастиря. Трохи пізніше, коли її сім'я перебралася до Парижа, вона в 1790 році разом зі своєю близькою подругою відкрила власний ворожильний салон, де крім ворожіння на картах здійснювали ще й інші астрологічні прогнози, і всілякі методи передбачення долі, що базуються на хіромантії.

Користувалася вона своєю особливою системою трактування карт, яка була заснована на системі Еттейли (Жан-Батист Альетт), яка була відновленою копією Єгипетського Таро. Марія прославилася на весь світ завдяки передбаченню падіння Наполеона та реставрації Бурбонів. Також вона передбачила падіння повстання декабристів, яке відбулося в Росії у 1825 році. Говорять, що сам імператор Олександр I робив їй пропозицію переїхати до Росії, але вона відмовилася.

Карти Таро Ленорман випущені на честь великої провісниці, проте не варто плутати цю колоду з картами Мадам Ленорман, які представляють звичайні гральні карти. Пропонована колода є адаптацією гральних карт на вигляд карт Таро. Зображення на картах пронизані всілякими красивими зображеннями, які обов'язково припадуть до смаку, переважно своєю простотою і безпосередністю. У досвідчених руках вони легко розкривають маленькі, майже непомітні деталі.

Таро Ленорман – синтез класичного Таро та оракулів французької традиції – оптимальний інструмент для відповідей на повсякденні питання, прогностичних розкладів та роботи з «картою дня».
Легенди та історичні факти епохи Великої французької революції, долі героїв та авантюристів, таємниці знаменитих віщунів, химерно переплітаючись, відбилися в Арканах цієї колоди.
Автор книги запрошує нас вирушити у минуле, щоб навчитися чітко бачити події сучасності та нюанси своєї долі.
Посібник адресований як тарологам, так і тим, хто працює з Малою колодою Ленорман, Циганським оракулом, Істинною Італійською Сивіллою та подібними до них і тільки хоче вивчати Таро.
Книга зацікавить також усіх, хто захоплюється історією та культурою Франції кінця XVIII – початку XIX ст.

Стан - Новий
Країна виробник - Україна
Мова колоди - Російська
Матеріал колоди - Виготовлені на щільному папері 350 гр/м2
Тип поверхні паперу - Зображення вкрите лаком
Розмір карт - 66 х 120 мм
Комплектація - Книга Таро Ленорман - Особистість. Революція. Пророцтво. Доля., Олена Ледней + Колода із 78 карт
Мова книги - Російська (269 ст), м'яка обкладинка
Вага пакування - 450 гр (Одне пакування на набір. Колода без пакування, у плівці)

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
apsmoke
apsmoke
Супер-продавець
Кропивницький
92% виконаних замовлень
Була