Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір таро - вікторіанське, steampunk tarot, книга + карти

465 грн -6% 440 грн
Опис

Стан - Новий
Країна виробник - Україна
Мова колоди - Російська
Матеріал колоди - Виготовлені на щільному папері 350 гр/м2
Тип поверхні паперу - Зображення вкрите лаком
Розмір карт - 66 х 120 мм
Комплектація - Книга Вікторіанське Таро, Барбара Мур + Колода із 78 карт
Мова книги - Російська (297 ст), м'яка обкладинка
Вага пакування - 400 гр (Одне пакування на набір. Колода без пакування, у плівці)

Стімпанк Таро, заснована на таро Райдера-Уейта, намальована англійським художником Aly Fell, йде в комплекті з книгою, написаною досвідченим тарологом Барбарою Мур. «Йди туди, де минуле та майбутнє сходяться у світ ревучих моторів і блискучого металу, капелюхів циліндрів та шовкових суконь із корсетом. де перемежовані історії зібрані воєдино в котушку фільму фентезі, пригод та магії».

Спочатку колода може здаватися темною та сухою; її світла сторона стає видно далеко не відразу. Однак це лише на перший погляд. За тональністю вона сповнена коричнево-чорних, бордових фарб, що створює загальну напружену, у крайньому разі таємничу (на «м'яких» картах типу трійки кубків) атмосферу. Багато сюжетів ніби взято з таємного життя міста, персонажі здаються трохи неземними. Яскравий приклад - Тузи: на них залізна рука стискає у звичному рішучому жесті символ своєї масті. Стає ніяково: ми що, опинилися у владі машин і навіть не помітили цього? А можливо, в якомусь сенсі так і є. Відчуття посилюється від погляду на карту Диявол: ось він, образ сучасного Пекла, величезний бездушний робот десь глибоко в підземеллі керує нами, а людина поруч із ним його обслуговує, фактично потрапивши до нього в рабство. Добровільне, слід зазначити, всі канони дотримані.

Однак не все так похмуро, насправді. У які б рамки персонажів не заганяли, всі живі люди, які проживають вічні сюжети — пізнають свою жіночу і чоловічу суть (імператор і імператриця), мчать до мети на залізних конях Колісниці та приходять до набуття цілісності, Світу. Світ, як і Зірка, дуже своєрідні. на них зображено дівчат на тлі неба та механічних деталей — без яких у цьому світі нікуди. Але душі людей залишилися тими самими, що і сто, і тисячу років тому, на що тонко натякає одяг 19 століття. Найцікавіше те, що персонажі виглядають абсолютно органічно в цій дивній для них обставин. Вони використовують її як тло для відігравання необхідних їм сюжетів. Тобто, по суті, вони вільні - у них живі обличчя та природні пози. Відчуття, що вони хочуть нагадати всім про напівзабуту внутрішню свободу, волю, яка дозволяє жити так, як хоче душа.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари