Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір таро - чорне таро, книга чорне таро + карти чорне таро

395 грн
Опис

Темні сили здавна притягували людство своєю міццю та невідомою силою. Символіка цієї колоди «Чорне Таро» сягає своїм корінням у темний і похмурий світ, що стикається з нашою підсвідомістю. Колода призначена для серйозних складних розкладів на конфлікти або заплутані життєві ситуації, а також для глибокого самоаналізу та вивчення своїх «внутрішніх демонів».

Не варто пробувати на Чорному Таро такі розклади як "Карта Дня" - у кращому разі, колода просто не працюватиме. Але, наприклад, розклад Кельтський Хрест при роботі з цією колодою може заграти новими фарбами. Купивши Чорне Таро, ви самі зрозумієте, як краще з ним працювати. У комплект входить колода з 78 карток, книга-керівництво безпосередньо для цих карток.

Варто подумати перед покупкою цієї колоди: чи вистачить у вас сміливості? Арканов і сила цього Таро можуть вразити вас, а когось навіть налякати. Але в тому, що робота з ними буде плідною та результативною, не доводиться сумніватися. Образ на кожен Аркан шукався інтуїтивно: взявши за основу класичні сімдесят вісім Аркан Таро, карти повністю переробили, переклавши кожну карту на світ Темного Таро.
Однак для того, щоб добре спрацюватись із цією колодою, вам потрібно буде спочатку приручити її. Ці Аркани прийдуть не в будь-які руки. Тільки людина, яка вже має досвід спілкування з Таро, тільки той, хто має сильну енергетику або дар, зможе зробити цю колоду Таро своєю робочою.

Стан - Новий
Виробник - Софія
Країна виробник - Україна
Мова видання - Російська
Матеріал - виготовлені на щільному папері 350 г/м2
Тип поверхні паперу - зображення вкрите лаком
Комплектація - Книга Чорне Таро + Колода із 78 карт
Мова книги - Російська (224 стор). М'яка обкладинка
Розмір карт - 7х10 см.
Мова колоди - Російська
Вага упаковки - 380 гр.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари