Всі категорії
Додати товар

Орегон — мій брокер. сім із половиною законів хурень і фінансового зростання

290 грн
Опис

Про що ця книга
Головний герой книги — трейдер, що спиається, з Волл-стріт — йде в монастир. Монастир живе дуже голодно і в якийсь момент зовсім опиняється на межі руйнування — героя навіть доводиться із горя звернутися до книг відомого гуру за особистим розвитком. На щастя, брат Тай, як його прозвали в монастирі, за допомогою брокерських послуг самого Бога перетворює монастир на успішне підприємство, попутно відкриваючи сім із половиною законівнормово та фінансового зростання.
До виходу цієї книги ці секрети були доступні лише обраним (в основному мільярдерам і лауреатам Нобелівської премії світу), але тепер і ви зможете використовувати мудрість, які брат Зап знайшов у стародавніх текстах ченців. Відкрийте цю книгу та відкрийте своє серце. Вона змінить ваше життя.

Для кого ця книга
Це книга для тих, хто вважає, що книги з особистого розвитку приносять користь тільки їхнім авторам. І для тих, хто цінує дотепну сатиру зі змістом, а також для всіх шанувальників Крістофера Баклі та його романів.

Цитати з книги
Догляд у монастир
Заглушуючи мене з компанії, генеральний директор сказав: "І як же тимудрився втратити стільки грошей наших клієнтів на одному з найяскравіших за всю історію побутових торгових товарів?"

Відчуття достатку
Відчуття добробуту передбачає брак занепокоєння через гроші. По-справжньому багаті люди ніколи не турбуються через те, що можуть втратити свої гроші, тому що їм відомо: гроші приходять до нас із невичерпного джерела, що б не сиділо.

А ви передзвонилидові?
Як вправи з відпрацювання Закону складіть список усіх випадків, колинчорробив вам. (Навідне питання: Він користувався телефоном?) Для кожного випадку заповніть відривною горілкою "Пока вас не було на місці", де ви запишете ціль Його дзвінка. Ви передзвонилидові?

Тільки найкраще
Еволюція вимагає від нас постійного поліпшення з плином часу у всіх напрямках, щоб у такий спосіб ми отримували найкраще для себе. Це також називається принципом найвищих пріоритетів. Прагніть у всьому прагнути висот, і Всесвіт відповість, давши вам найкраще.

Закон от Дипака Чопры
Аббат показав книгу Діпака Чопри під назвою "Сімь ендих законів успіху", звертаючи особливу увагу на четвертий - закон найменших зусиль: "В кінцевому підсумку ви набуваєте такого стану, за якого не робите нічого, отримуючи все".

8197 безтурботного багатіча
Опетriстий, зроби так, щоб, коли на мене милістю Своєю проллється золотий дощ, мені забажало сили утримати дароване; душевного спокою, щоб прийняти його, не відчуваючи провини; і мудрості визнати, що таким способом Ти показуєш мені подяки.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари