Всі категорії
Додати товар

Щоденник вдячності

111 грн

39 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

55 грн
Опис

Ви хочете змінити своє життя на краще і отримувати подарунки щодня в легкості та кайфі? Тоді почніть із щоденника подяки! Цей унікальний щоденник допоможе вам побачити своє життя в новому світлі, набути позитивного настрою і виконувати мрії швидко і легко.

З щоденником подяки ви помічатимете все більше і більше речей, за які ви можете бути вдячні. Це допоможе вам по-новому поглянути на своє життя і оцінити багато речей, які ви раніше вважали само собою зрозумілими.

Кожна сторінка щоденника прикрашена красивими цитатами та ілюстраціями, які надихають та мотивують на шляху до щастя та успіху. Щоденник розрахований на 30 днів.
Не пропустіть свій шанс змінити своє життя на краще!

Придбайте щоденник подяки прямо зараз і почніть писати свою історію подяки! Відправляю в електронному варіанті, що допоможе вам його роздруковувати щомісяця, заплативши при цьому один раз за нього! Це унікальний щоденник із практиками, грошовими мандалами, якого на ринку більше немає. Дозволь собі жити це життя смачно, яскраво та насичено. Настав час проявитися вже в цьому світі. Відкрийся світові, дивись у своє майбутнє, забий на свої страхи та думку інших людей, ти в себе одна. Такої, як ти, більше не буде. Це життя одне. Так живи її якомога щасливіше та сміливіше.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lovely7
lovely7
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари