Всі категорії
Додати товар

Книги - 2 томи унікальних щоденника самоаналізу "ключі до себе" ст. лисенко

5500 грн
Опис

Продам два нові томи дуже рідкісних щоденників самопізнання "Ключі до себе" від творця відомих журналів "Колесо життя" Вікторії Лисенко з її власноручно написаної підписом та побажаннями. Вікторія Лисенко - відомий тренер, коуч і просто талановита і успішна жінка присвятила їх створення Збірок щоденників самоаналізу більше 10 років свого життя. Вони досить дорогі, так як надрукований на папері високої якості і в дорогому палітурці, шикарна річ, тому було випущено дуже мало примірників. І вони безцінні для тих, хто вже вийшов на певний рівень самопізнання і хоче пізнати себе набагато глибше у всіх сферах життя! У вас є можливість їх отримати! Ви можете їх придбати! Можете стати одним з небагатьох власників цих потужних інструментів! Що Ви отримаєте завдяки даними щоденників. 2 книги «Ключ до себе" - це збірники щоденників самоаналізу, які робилися для тематичних номерів журналу «Колесо Життя» Вікторією Лисенко. Щоденники, взяті з журналів, спеціальним чином доопрацьовані для цієї книги і включені в дещо іншу структуру і систему. У них переплетені реальний досвід, набутий ціною чималих зусиль, мудрі притчі, передані з глибини століть, щоденники самоаналізу, підібрані за темами афірмації і афоризми, сучасні знання з областей психології, езотерики, коучингу, а також багато місця для відкриттів і досліджень нас самих. Тому I Могутність цілей Ключ - Мета Щоденник самоаналізу «Могутність цілей. Організуй мета, щоб вона працювала на тебе!» Гроші та фінансова свобода Ключ - Гроші Щоденник самоаналізу «Гроші та фінансова свобода. Звільни місце для фінансової свободи!» Майстерність ухвалення рішень Ключ - Рішення Щоденник самоаналізу «Майстерність ухвалення рішень. Інструкція для тих, хто хоче перемагати і вигравати у житті» Знання себе і мистецтво самовираження через слово Ключ - Комунікація Щоденник самоаналізу «Знання себе і мистецтво самовираження через слово. Коммуникация - смелость самопроявления. Понимание себя - ключ к самовыражению»

Том II

Прощение и освобождение от прошлого
Ключ - Прощение
Дневник самоанализа «Прощение и освобождение от прошлого. Отпускаем прошлое"
Исследуем свое Родовое дерево. Я - Ребенок, Взрослый, Родитель, или Переход на качественно новый уровень»

Сильный образ себя
Ключ - Творчество
Дневник самоанализа «Сильный образ себя. Создай сильный образ себя»

Баланс и гармония в паре
Ключ - Любовь
Дневник самоанализа «Баланс и гармония в паре. Мужчина и женщина. Ключ к желаемым отношениям»

Карта личных сокровищ и ценностей
Ключ - Сила
Дневник самоанализа «Карта личных сокровищ и ценностей. Найди свой клад»

Поэтому позаботьтесь о приятном подарке для себя или для дорогих вам людей!

Вы можете сделать дорогой и ценный подарок своим партнерам или наставникам. Они точно это оценят.

Эти инструменты дадут вам доступ к мощным внутренним силам и позволят провести глубокую трансформацию внутреннего мира, а с ним - и мира внешнего.

Они предназначены только для тех, кто стремится к развитию, изменениям и готов для этого работать над собой, а также для профессиональных тренеров, менеджеров по развитию персонала и всех тех, кто работает в области развития Человека.

Поэтому покупайте, друзья, занимайтесь, развивайтесь, будьте счастливыми и желанными, богатыми, наполненными и удовлетворенными!

Цена указана за 2 Тома.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари