Всі категорії
Додати товар

Книга зошит на англійській мові epilepsy journal for children

50 грн -20% 40 грн
Опис

Як батько дитини з епілепсією, ви стикаєтеся з багатьма проблемами, одна з яких — відстежувати напади, ліки та побічні ефекти. Цей журнал допоможе вам зберігати цю інформацію в одному місці. Членам сім’ї, опікунам або школам легко оновити щоденник, якщо це необхідно, і його можна взяти з собою на консультації з лікарем вашої дитини.

Календар для перегляду року – дозволяє легко переглядати частоту та зазначати зміни з часом.

Історія ліків - відстежуйте ліки вашої дитини, зміни дози та побічні ефекти.

Журнал судом – записуйте, що відбувається до, під час і після нападу.

Легко оновлювати для членів сім'ї або опікунів.
Відстежуйте шаблони та частоту на сторінках календаря.
Зберігайте детальну історію ліків, змін дози та побічних ефектів.
Шукайте тригери та попереджувальні знаки.
Відстежуйте, як ліки та зміни способу життя впливають на стан вашої дитини.
Формат галочки дозволяє швидко та легко записувати тригери.
Написаний простою англійською мовою – його легко оновити та зрозуміти будь-кому, у тому числі тим, хто не знайомий із медичною термінологією.
Без дати, тому ви можете почати будь-коли.
Календар охоплює чотири роки, що дає достатньо місця для додавання історичних даних, якщо ви захочете.
Розділ із запитаннями, які можна задати своєму лікарю.
Місце для ваших приміток і спостережень на сторінках журналу конфіскацій.

Чому важливо вести журнал нападів?

Є кілька важливих причин для ведення щоденника нападів: це допоможе в діагностиці, допоможе вам і вашому лікарю прийняти рішення щодо лікування, а також допоможе вам помітити закономірності та тригери.

Рішення щодо діагностики та лікування

Запис того, що відбувається до, під час і після нападу, може допомогти вашому лікарю визначити тип нападів, які відчуває ваша дитина. Це важливо, оскільки деякі ліки більш ефективні для певних типів судом. Ведення записів також допомагає вам і вашому лікареві вирішити, чи ефективні ліки чи їх потрібно змінити. Якщо судоми зменшуються, залишаються такими ж або погіршуються після зміни ліків, кожен повинен знати. Журнал також допоможе вам відстежувати побічні ефекти від ліків, які приймає ваша дитина. Уся ця інформація допоможе вам і вашому лікареві приймати обґрунтовані рішення щодо лікування. Цей щоденник дозволяє зберігати всі ваші нотатки та запитання разом і ділитися ними, коли ви ведете дитину на прийом.

Патерни та тригери

Записування часу, де була ваша дитина та що вона робила до нападу, може допомогти вам виявити закономірності та визначити потенційні тригери. Деякі поширені тригери перераховані на сторінках із записами про напади як опції для прапорців, а також є місця для запису власних. Також є розділ для ваших власних спостережень і думок. Виявлення тригерів може допомогти вам знайти зміни способу життя, які можуть допомогти вашій дитині. Ведення записів також допоможе вам побачити, чи внесені вами зміни мають значення.

Зробіть ведення записів менш проблемою, зберігаючи всю інформацію про вашу дитину в журналі, спеціально призначеному для лікування епілепсії.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари