Всі категорії
Додати товар

Антикваріат раритет паризька мода журнал мод колекція, 1913 рік декор постер гравюра...

2800 грн
Опис

Підбірка антикварного щотижневого Паризького журналу мод "Le Petit Echo de la Mode" (оригінал) якому більше 100 років, та який був одним із найуспішніших тижневиків у Франції, принаймні на той час. Всього маємо: 1913 рік - 9 номерів журналу, 1914 року- 6 номерів, 1922 р.- 2 номери, 1928 рік - 6 та 1931 рік- 3. Випущений у 1878 році, він прожив у головах і гардеробах француженок більше століття завдяки сенатору Шарлю де Пенанстеру та його дружині Клер де Ру. Разом вони рятують дешевий журнал від низького тиражу, перетворюючи його на миттєвий хіт.
Парадоксальне у виданні те, що Клер довелося працювати під чоловічим псевдонімом Барон де Клессі, щоб стати головним редактором і сприймати її всерйоз – суспільством. Це старовинна перлина друкарського мистецтва.
Він залишився в історії як один із найбільш продаваних французьких тижневиків. Сьогодні його цінність полягає саме в його статусі предмета минулого. Тут, ми пропонуємо кілька номерів журналу, які датуються 1913, 1914, 1922, 1928 та 1931 роками: епохою нестримного зростання журналу.
Журнал у елегантній білій дерев’яній рамці — це безпрецедентний подарунок, який ви так довго шукали. У наш час вінтажні випуски журналу — рідкість, тому цей ексклюзивний продукт також є чудовою пропозицією, якщо ви думаєте, що купити для колекціонера пам’ятних речей давно минулого, але не забутого часу. Для вивчення історії моди. Композиція мальовничих кольорів, малюнків і рамок доповнює журнал так, що він стане ідеальною прикрасою для вашого дому, для офісу модельєра, чи салону краси, бутіка, кафе та будь де.
Журнал має 16 сторінок, видання 1913, 1914 та 1922 року- мають кольорову першу сторінку, від 1928 та 1931 року- кольорові перша, остання та дві сторінки внутрішнього розвороту. Але в чорно- біла реклама речей того періоду дуже цікава. Розміри 30*37 см (А3), папір газетний, з відзнаками часу. На крайньому фото - деякі сторінки одного з журналів. Ціна вказана за один журнал.

Стан: Хороший
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
madambijou
madambijou
Супер-продавець
Київ
81% виконаних замовлень
Була