Всі категорії
Додати товар

Підбірка антикварного щотижневого паризького журналу мод 1914 рік "le petit echo de la...

2700 грн
Опис

Підбірка антикварного щотижневого Паризького журналу мод "Le Petit Echo de la Mode" (оригінал) 1914 року (6 номерів), якому більше 100 років, та який був одним із найуспішніших тижневиків у Франції, принаймні на той час.
Журнал у елегантній білій дерев’яній рамці — це безпрецедентний подарунок, який ви так довго шукали. У наш час вінтажні випуски журналу — рідкість, тому цей ексклюзивний продукт також є чудовою пропозицією, якщо ви думаєте, що купити для колекціонера пам’ятних речей давно минулого, але не забутого часу. Для вивчення історії моди. Композиція мальовничих кольорів, малюнків і рамок доповнює журнал так, що він стане ідеальною прикрасою для вашого дому, для офісу модельєра, чи салону краси, бутіка, кафе та будь де.
Журнал має 16 сторінок, видання 1913, 1914 та 1922 року- мають кольорову першу сторінку, від 1928 та 1931 року- кольорові перша, остання та дві сторінки внутрішнього розвороту. Але в чорно- біла реклама речей того періоду дуже цікава. Розміри 30*37 см (А3), папір газетний, з відзнаками часу. Ціна за один екземпляр.

Стан: Хороший
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
madambijou
madambijou
Супер-продавець
Київ
81% виконаних замовлень
Була