Всі категорії
Додати товар

Сумка на пояс для бігу 🔥кольори в асортименті

395 грн
Опис

Матеріал: поліестер, пластик.
Розмір: регульований.
Колір: кольори в асортименті.
Призначення: зберігання особистих предметів під час занять спортом.

Призначення
Ця сумка призначена для носіння невеликих предметів та користується популярністю у людей, які ведуть активний спосіб життя. Завдяки продуманому крою, вона виглядає компактною і водночас може вмістити значну кількість важливих дрібниць – ключі, телефон, енергетичний батончик та багато іншого. З нею можна вирушити на ранкову пробіжку, прогулянку парком, у поїздку велосипедом чи рибалку – загалом, все залежить лише від фантазії споживача. При цьому вона підходить будь-якому користувачеві, незалежно від статі чи віку.

Опис
Сумка складається з двох відділень, кожне з яких оснащене застібкою-блискавкою, та ремінною лямкою. Зручна пластикова застібка надійно фіксує сумку на поясі, а система регулювання дозволяє підігнати розмір за талії. Для її виготовлення використовується поліестер з різними характеристиками – безпосередньо самі відділення з міцного, але досить м'якого матеріалу, у той час як лямка з щільнішого, щоб сумка не перекручувалась у процесі носіння. Завдяки такому рішенню сумка щільно сидить на талії, проте не тисне на тіло і не заважає рухатися.

Переваги:

Матеріали преміум-класу гарантують тривалий термін експлуатації.
Ідеально вписується в спортивний стиль та підходить як чоловікам, так і жінкам.
Поєднує в собі компактність та неймовірну місткість.
Сумка на пояс для бігу з двома відділеннями на блискавках дозволить вам насолоджуватися ранковою пробіжкою або велопрогулянкою, маючи вільні руки і не боячись втратити чогось важливого.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари