Всі категорії
Додати товар

Наколінники mava (пара) для полегшення болю в суглобах і артриту xl

550 грн
Опис

Наколінники Mava (пара) для полегшення болю в суглобах і артриту, поліпшення компресії. Розмет XL (47 — 53 см).
ТЕРАПЕВТИЧНИЙ ЕФЕКТ: сильніші та гнучкіші коліна завдяки масажу рефлекторних точок коліна. Це також знижує рівень стресу та занепокоєння, пов'язаних із продуктивністю.
СНЯТТІ ПОЛІ: посилений кровообіг і поліпшена терапію коліна, щоб зменшити біль у коліні, втому, зняти набряк і запалення коліна під час і після напруженого дня або важкого тренування.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ ТРАВМ: завдяки унікальним елементам тиску ви отримаєте швидше відновлення і знизите ризик майбутніх травм коліна, як-от деформації та розтягнення коліна.
ЗРУЧНА ПОСАДКА: тренуйтеся впевнено! Завдяки новітньому дизайну Bamboo Charcoal та унікальній системі точок тиску вам не доведеться турбуватися про зуду, тугорухомість і зісковзування наколінників.
ІДЕАЛЬНА НСКА: чи проводите багато часу стоячи, чи то підіймаєте важку вагу, точки тиску м'яко застосовують терапію, необхідну для розвантаження ваших колін, тому ви не відчуєте жодної напруги, болю або скутості. Рекомендується для: ходьби, походів, бігу підтюпцем, тренувань, крос-тренінгу, їзди на велосипеді, тренажерного залу, тенісу, танців, баскетболу та інших вправ. І будь-яка діяльність у приміщенні або просто неба, яка створює навантаження на коліна.

Лот М12.1.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари