Всі категорії
Додати товар

Сокс футбег хакі сак м'ячик в'язаний стандарт 5-6 см probeauty

175 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Ціна вказана на 1 шт. Великий вибір різноманітних варіантів .
Захоплююча гра для підлітків та дорослих. За офіційною версією, гра Socks була придумана в 70-х роках у Штатах. Там дали їй назву Hack the Sack. У той час як матеріал використовували або носок, або панчоху, а наповнювали його, як правило, бобами або іншими сипучими речовинами.
Сьогодні можна зустріти кілька варіантів назви цієї гри: Sox, Soks, сокс, футбег. Але все це і є грою з набитою шкарпеткою. Є кілька різновидів цієї гри, але найпопулярнішою серед молоді є перекидання сокса від гравця до гравця без допомоги рук. У випадку, якщо гравець кидає снаряд або торкається його рукою, слідує покарання, обумовлене до початку гри. Як правило, кілька гравців стають у коло, і гра починається. При цьому гравці крім основного завдання "не впустити сокс", намагаються також продемонструвати відмінне володіння м'ячиком, викликаючи захоплення у своїх товаришів і глядачів.
- Матеріал соксу: 100% бавовняна нитка високої якості.
- Наповнювач: пластикові гранули, поміщені в спеціальний, еластичний мішечок, щоб вони не висипалися у процесі гри з м'ячиком.
- Діаметр стандартного соксу: 5-6 см.
- Діаметр збільшеного соксу: 7-8 см + 50 грн.
- Виробник: ручна робота.
*М'ячик виготовлений за встановленими професійними стандартами.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари