Всі категорії
Додати товар

Сумка-пояс romix блакитний (rh23bl)

395 грн -25% 300 грн
Опис

1. Чудові якісні характеристики. Сумка виготовлена з інноваційних матеріалів, які сьогодні також використовуються для дайвінгу. Виріб обладнаний спеціальною кишенею для підлоги літрової пляшки, і він ідеально підходить для талії 72-88 см. Колір сумки ви зможете підібрати з огляду на свої уподобання — чорний, блакитний, зелений або рожевий.

2. Особливості та переваги. Жорстка конструкція та можливість відрегулювати пояс роблять виріб придатним для різних форм талії, крім того, його можна використовувати для занять спортом, тривалих прогулянок, бігу та інших подібних вправ.

3. Особливості матеріалу та практичність. Висока якість пояса забезпечують інноваційні матеріали, з яких він зроблений. Легкий неопрен має високу повітропроникність і вологовідбивні властивості, він м'який, еластичний, міцний. Спеціальна кишеня дасть змогу вам взяти із собою різні предмети — банківську карту, включно з іншим.

4. Додаткові функції. Сумка обладнана портом для навушників і спеціальною чашею для банки або пляшки з водою, якою ви зможете задовольнити спрагу під час занять.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Салатовий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
oksan...
oksana.roshchyna
Київ
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?