Всі категорії
Додати товар

Душ портативний portable outdoor shower з акумулятором

611 грн
Опис

Душ портативний Portable Outdoor Shower з акумулятором та USB зарядкою

Похідний переносний душ Portable Outdoor Shower з акумулятором і зарядкою від USB стане в нагоді на дачі або в подорожі, тепер вам не потрібна шланг дешева лійка, оскільки має невеликі розміри і є переносним. Для душової системи вам знадобиться ємність із водою, в яку потрібно помістити душове обладнання насос та включити живлення, шланг для душу нержавіючий. Потужний літій-іонний акумулятор забезпечує 2 години після повної зарядки. Зарядити батарею можна через USB - просто підключіть USB-кабель до ноутбука, автомобільного адаптера або комп'ютера.
Кріплення для тримача душової лійки можна розмістити в будь-якому місці - повісити на дерево за спеціальний гачок або приклеїти на гладку поверхню за допомогою присоски або душової кабінки (скляне вікно, лобове скло автомобіля). З цим набором впорається будь-який чоловік чи жінка.
Душова система для кемпінгу оснащена гачком та кріпленням на присосці, які дозволяють прикріпити її на будь-яке місце. Відмінно підійде для хто багато подорожує машиною (дальнобійникам у відрядженні, похід на рибалку, відпочинок дикунами на море, дачі та саду).
Характеристики: Душ портативний Portable Outdoor Shower з акумулятором та USB зарядкою

Тип: душ портативний;
Матеріал: АВС-пластик;
Акумулятор: 2200 мАг літієва батарея;
Довжина шлангу: 1,5 м;
Розміри насоса: 80 x 50 x 130 см;
Швидкість потоку води: 4-5 л/хв.;
Може працювати безперервно близько 35 хвилин при повній зарядці;
Надійний та простий у використанні;
Легко перевозити;
Незамінний на дачі та у тривалих подорожах;
Колір білий.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?