Всі категорії
Додати товар

Minder usb перезарядний ультрафіолетовий ультрафіолетовий грошовий тестер, тестер...

398 грн
Опис

Minder USB, перезаряджуваний ультрафіолетовий фальшивий грошовий тестер з
ліхтариком — повністю сумісний із новими полімерними банкнотами

- Представляємо дивовижний продукт для виявлення підробок, криміналістичної експертизи та маркування майна. USB-детектор Cash Minder являє собою невеликий зручний ультрафіолетовий і світлодіодний ліхтарик із вбудованим зарядним кабелем, який можна під'єднати до всіх USB-портів для забезпечення безперервного заряджання та використання.
- Детектор можна перемикати між світлодіодним ліхтариком потужністю 1 Вт і УФ-лампою з довжиною хвилі 365 нм. Він ідеально підходить для використання персоналом роздрібної торгівлі, поліцією, пабами/ клубами, водіями таксі та всіма, хто працює зоталлю.
- USB-детектор УФ-випромінювання й ліхтарик виявить підроблені/підкладні паперові банкноти, а також нові полімерні банкноти.
- - Літієва батарея 1400M4H — До 45 годин безперервного виявлення підробок — до 6 годин безперервного використання ліхтарика — 2 години заряджання
- УФ-лампа з довжиною хвилі 365 нм виявляє всі криміналістичні речовини, як-от Smartwater і SelectaDna, що робить її ідеальним інструментом для зупинки та оброблення для поліцейських.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?